Framme i New York …

Äntligen framme och för oss är nu kl. 1.30 medan här är kl. 20.30 … Lite skillnad men vår kropp och hjärna går på svensk tid och därför kommer vi snart att säga godnatt …

Resan gick bra, sköna säten och så njöt jag av en film som jag skall blogga om när jag är hemma igen för ni måste verkligen se den och förhoppningsvis kommer några av er att gilla den … Efter att ha landat och tagit oss igenom de vanliga kontrollerna som frågar om du har ”agent diseases” och annat tog vi taxi och redan utanför flygplatsen fick Nicole den där NY känslan! =)
DSC_0013
Frågor som om Blaire i Gossip Girl har varit där var de första hon ställde? Vad vet jag =) men självklart har väl tjejen flugit någon gång så då lär hon ha varit där … =)

När man bokar hotel så vet man inte riktigt om det blir bra eller inte om man inte har varit där tidigare så vi blev båda glatt överraskade över ett stort rum och så fanns även ett badkar! Total lycka helt enkelt!
DSC_0021
DSC_0015
Efter var sitt bad är vi nu klara för en godnatt då vi imorgon skall börja upptäcka staden och shoppa … Godnatt från oss <3

8 thoughts on “Framme i New York …

 1. Vad mysigt hotellet ser ut att vara :) Det kan vara bra att ha en avkopplande miljö på kvällen efter intensiva dagar i ”The Big Apple”!

  Njut av resan och ha det så roligt!!!!! Det ska bli spännande att läsa din upplevelse av staden :)

  Jag ser även fram emot filmtipset!

  KRAM~*~Ida

  1. Ja, vi börjar även med lite avkoppling då vi är vakna trots att klockan här är 530. Duscha, tvätta håret medan lillan tittar på tv … Om ett par timmar skall vi ut på första shoppingen =) Kram

  1. Tack snälla och ja, verkligen så mysigt! Medan jag var i duschen hörde jag henne ropa så att jag fick panik och trodde att det hade hänt något … Det enda som hade hänt var att hon hade sett på instagram att skådisarna från en av hennes favorit serie är just här i NY =)))) Mamma mia! =)

 2. Åh va mysigt – vill själv gärna uppleva NY nån gång, har bara mellanlandat där…vill verkligen höra alla tips du har sen efter ha varit där en 1:a gång…
  För de är väl så jäkla stort o man hinner nog inte så mkt.. Skulle vilja ha en 10 dagar där…Drömma får man väl…
  Mys på me din dotter oh sug in allt Ni bara kan…

  Varm kram

 3. Hej. Läser din blogg och tycker du är en underbar människa. Gillar din ärlighet Och dina berättelser. Ha en underbar tid i NY och berätta hur ni har det och vad ni gör. Kram till dig och din dotter.

  1. Tack Monika för att du följer mig och för att du gillar min lilla blog =)
   Idag skall vi mysa här i NY med äkta turism så ikväll kommer nog en hel del bilder =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *