En fantastisk klänning …

Nu har vi kommit fram till Helsingfors, vi har ätit, druckit och nu tittar lillan på film i väntan på direktflyget till NY.

Vill därför passa på att snabbt visa den fantastiska klänning med broderier i rosé guld som kom in till butiken för några dagar sedan och som vi fotade igår så att jag kunde lägga in den i webshopen innan jag åkte.

Helt bedårande och hade jag åkt till NY med en tjejkompis hade jag absolut tagit med mig den för att sitta på något mysigt lounge ställe iklädd den och med en martini/cosmopolitan i handen á la Sex and the City … =)

Ibland får man helt enkelt bilder framför mig men kanske ändå att den åker med till Stockholm när jag och en väninna skall dit snart för att göra något jag sällan gör? Gå ut …

Se denna underbara klänning som du kan använda hela våren/sommaren. En tidlös kvinnlig klänning från Valerie som man kan inte annat än att beundra. Klänningen finner du HÄR.

Följ gärna på instagram <3
IMG_2700

DSC_0015
Vi har även fått in några plånbok från Michael Kors, de finner du HÄR tillsammans med det senaste i butiken …

Michael Kors är ett märke som min lilla har snöat in sig på och en väska från just detta märke står högt på listan inför morgondagens shopping.

Nu skall vi roa oss ett par timmar till här innan nästa flygresa väntar …

Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *