Nu börjar resan …

Nu är vi på det kaféet som ofta får besök av oss när vi är ute på våra resor.

Vi har växlat lite pengar och Nicole var så söt när hon tog fram sina hundra lappar och fixade allt själv =) Otroligt nöjd är hon att ha dollar i sin plånbok och nu när vi är här och har tittat in på VS butiken på Landvetter har vi ändå gått därifrån utan att handla något då vi självklart lägger pengarna på VS i NY.

Vi mellanlandar i Helsinki, en flygplats jag känner väl då jag har landat där några gånger =), och så direkt till JFK för att komma till vårt hotel runt 18 lokal tid.

Messade min vän som bor där och tyvärr meddelade han att det är åter lite kallare så vinterjackan är med för säkerhetens skull. Vi är redo och vi är förväntansfulla inför en resa till en stad som jag har haft på min ”bucket list” som en av städerna att besöka och snart är vi där.

En riktig tjejresa och vi har redan imorgon bokat biljetter för att ta oss till världens största outlet ”by” som inte alls många har hört talats om men de som vet lägger en hel del pengar på denna plats som ligger ca 1 timma bilfärd och där de stora märken finns just bland lyxiga butiker.

En exklusiv miljö med Missoni, Valentino, Cavalli, Jimmy Choo som bara några av de många brands som bjuder på lyx till rabatterade priser så följ oss gärna på denna resa …

Risk finns att resekassan förbrukas redan första dagen med tanke på vår första utflykt =)

En kram från oss Castellari <3 och tusen tack till min väninna Linda som ringde igår kväll och körde oss hit denna tidiga morgon … <3
IMG_2693

4 thoughts on “Nu börjar resan …

  1. Ah, åker ni till Woodbury Premium Common Outlet? Värt resan verkligen! Där går verkligen att shop til you drop!!! :) Var där för några veckor sedan – det enda jag ångrar är att jag inte handlade mer hehe

  2. Hej

    Ohh vad spännande…att åka till den outlet….shoppa til mej me…haha
    Ha en jätte mysig resa och må gott
    Kram Nettan

  3. Åhh woodbury common! Love it! Där kommer ni hitta massor med fint! Åker i juli,för min 30-årsdag, och självklart kommer det bli ett besök på woodbury….bästa shoppingstället i hela New York! Njut av en härlig resa! Kan också rekommendera ”The View” om ni vill ha magisk utsikt. Det är en roterande restaurang/lounge där ni snurrar runt hela stan och får en fantastisk utsikt! Trevlig resa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *