Tjejfredag i stugan …

Klockan 16 igår kom min väninna Linda med sin dotter Holly och hämtade upp mig och Nicole. Tillsammans hade först Linda tagit tjejerna till City för att handla de sk. nödvändigheter som dock är långt ifrån vad ordet säger =)

När vi kom fram till deras stuga i Falkenberg skrattade vi åt all mat som hade köpts in för 24 timmar. Att vi skulle bli mätta var nog något vem som helst kunde räkna ut om inte annat efter att ha tittat på den här bilden som jag även la ut på instagram =)
DSC_0029
Medan Linda och jag satte oss i soffan med var sitt glas vin så förberedde flickorna pizza till middag … Tomat, ost, lite salami och ruccola sallad med olja och pressad vitlök i … Mums!
DSC_0034
DSC_0035
DSC_0038
Efter att ha njutit av denna goda pizzan som serverades vid dukat bord av flickorna så tittade tjejerna på en film medan Linda och jag pratade om singellivet, sommaren och lite annat med. Det blev många skratt med självdistans och förhoppningar =)

Vi kom på att vi har två killar i våra liv och om vi skulle beskriva något slags beskrivning av någon typ av drömkillen såg det ut så här.

För Linda med Nisse som kallas även sedan igår för ”producenten” som en slags nyckelord för beskrivningen av en man som är lite casual bohemisk. Ett konstnärs hjärta i form av man mellan 30-45 med mörkt hår iklädd icke struken vit t-shirt, lite baggy jeans och converse.
DSC_0058
Min Knut istället som enda man men som en representant för vad jag tror att jag skulle kanske fastna för. En blandning mellan en sk. brats och en surfkille och då kanske ”något” yngre än mig. Är han äldre så i form av en självsäker man som har lite status, ett egenskap som attraherar kvinnor enligt evolutionsteorin.
DSC_0060
Det var bara att inse att dessa små bollar är vad vi har i nuläge i våra respektive familjer =)

Vi blev nog alla väldigt trötta vid 23 och intog våra respektive rum. Nicole och jag gick till gästrummet och somnade så otroligt gott medan Knut låg på en filt i samma rum och började snarka då även han slocknade direkt av den underbara luften så finns nere vid havet.

Vi somnade till regnet och vaknade av solen. Helt underbart att vakna till ljus och lite varmare grader. Linda kokade kaffe och med var sin filt gick vi och satte oss på solstolarna på verandan. Har inte hunnit byta det guldiga nagellacket än =) som jag såg till att ha på Finest Awards.
DSC_0040
Där satt vi i solen och fortsatte prata om det mesta som präglar våra liv just nu och som vi hoppas kommer att prägla dem i framtiden. Efter en stund förbereddes lite frukost och glöm allt som har med nyttigheter dessa 24 timmar i Falkenberg. Hälsosamma har vi verkligen inte varit men ibland får man lov att släppa på det mesta och bara frossa i sådant man egentligen inte får …
DSC_0045
När flickorna sedan lekte gick Linda, vuvvarna och jag en promenad vid stranden trots att det blåste en hel del. Flickorna gick lite senare istället …
IMG_2653
När vi kom tillbaka hängde en lapp på dörren …
IMG_2654
Nu fick vi alltså handla det som Linda hade köpt med tjejerna igår eftermiddag … =) Jag beställde kaffe med mjölk och en kex och Linda kaffe med mjölk och sukett. Holly och Nicole som hade förberett en prislista hade stenkoll på våra vanor men 2:- för en sukett var väl ändå överpris? =)
DSC_0057
Kassan =)
DSC_0051 DSC_0055
15 kamp hade de även i programmet så vi fick ställa upp på diverse olika lekar … Byta kläder, stol leken med musik och många andra … Även Knut och Nisse fick snällt ställa upp på flickornas viljor att leka. Min längre tunika/klänning från vårt nya LA märket Gypsy05 finns HÄR.
DSC_0083
Flickorna lånade min strandväska som finns HÄR då de ville bjuda på lite modevisning =)
DSC_0061
DSC_0065
Hatten på Holly är från Love Forever och kommer i webshopen under morgondagen www.thelittleshowroom.se
DSC_0071
DSC_0068
DSC_0074
Självklart åt vi lite lunch =) innan vi fortsatte med att koppla av vidare i solen, städa upp efter våra 24 timmar och åka hem till Borås efter en underbar dygn.
DSC_0086
Så otroligt skönt att ha fått komma iväg fredag-lördag och få umgås …

Nu är vi hemma, vi har på ”Gladiatorerna” medan Nicole tittar på sin serie och jag bloggar. Har precis laddat upp dessa underbara sneakers från engelska märket Religion och skall snart ladda upp även en plånbok i rosé´guld från Michael Kors. Dessa sneakers finner du HÄR.
DSC_0023
Vi skall ha en skön kväll för att vakna imorgon till en massa att göra då Nicole och jag åker till New York på måndag morgon!!! Helt otroligt att vi skall snart se den staden som de flesta vill se och uppleva för att kanske lämna den med kärlek eller inte.

Vi skall packa lite lagom då vi självklart skall shoppa lite på plats. Nicole har precis räknat sina pengar. Hon fick av mig dollar i Julklapp och så har hon sålt lite på sin bloppis samt sparat lite för att kunna göra åt dem bland alla butiker som lockar till just shopping =)

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

5 thoughts on “Tjejfredag i stugan …

 1. Vad härligt ni verkade ha i Falkenberg, Michela – nu blev jag inspirerad att någon gång åka på semester nära havet :) Det är verkligen behövligt med avkoppling i fin miljö och med fint sällskap att umgås med!

  Jag hoppas att du och Nicole får fantastiska dagar i New York!

  Ha det bra och fortsätt vara du!

  KRAM~*~Ida

  1. Tack Ida <3 Ja, det var verkligen hur skönt och roligt som helst … Humor och roliga vänner kan verkligen konsten att ge energi =) och det skall verkligen bli otroligt spännande med NY …
   På jobbet nu men hem och packa snart …. =)
   Kram

 2. Vad kul att åka till New York, har varit i USA flera gånger men aldrig dit . Packa inte så mkt det finns så många outlets att besöka . Ha en trevlig resa // kram Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *