Guld till Finest Awards …

Ni har frågat mig vad jag hade på mig på Finest Awards då det syntes inte så tydligt på bilderna jag har lagt upp men nu tänkte jag visa lite bättre =)

Hade turen att en ny leverans från Valerie kom just 30 min. innan jag skulle ta tåget så den här fantastiska vackra bolero följde med till Stockholm så klart, 1899:- och finns HÄR.
DSC_0076 2
Under boleron denna underbara i siden från italienska Cycle. Att jag älskar färgen guld vet ni redan så ingen större överraskning direkt =) Den finner du HÄR.
DSC_0062
Jeansen på bilden ovan är Please Usual Denim HÄR.

Har även haft turen att få detta urläckra halsband som också är helt i min stil. Bling bling och guld är den perfekta kombinationen <3 Återkommer om märket till smycken för kanske kanske att vi kan få in 2-3 stycken till butiken … Hoppas …

Nu måste jag jobba på men tänkte snabbt besvara outfit frågan. Under hade jag en glittring kjol från Valerie som dock var från förra året så inget som finns i butik numera…

Kram så länge och glöm inte att titta in på min bloppis inlägg för skorna är kvar än så länge. Gå tillbaka 3-4 inlägg så finner du den lätt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *