Hotel frukost och längtan till sommar …

Något som de flesta älskar och som oftast ingår i en hotel övernattning är att få vakna lite lagom kaffe sugen och gå ner och sätta sig vid dukat bord speciellt när man kan få gå runt och plocka av det man vill ha till frukost…

Hotel Skeppsholmen där vi bodde igår natt finns det mesta … och lite till <3
DSC_0265
DSC_0266
DSC_0267
DSC_0268
DSC_0271
My fick sms från sin PT så valen blev en samvetsfråga =)
DSC_0272DSC_0376Vilken underbar start vi hade … Efter att ha packat ihop våra grejer och efter att ha ätit frukost så satte vi oss vid ett litet bord och njöt av solen och utsikten …DSC_0360DSC_0371
Nu är snart vår/sommar och jag längtar efter att få boka en vecka någonstans till solen och få ta på mig denna underbara sommarklänning från Love Forever som går i guld nyanser. Den finner du HÄR.IMG_2590IMG_2593Snake print gillar jag väldigt mycket som ni vet, hur gulligt är inte denna klänning som även kan användas som top? Den finner du HÄR.IMG_2611IMG_2618Den här klänningen har gjorts varje sommar och i år är det verkligen ljuvliga läckra färger som präglar den, den finner du HÄR.IMG_2622
Måste även säga att Pia dressen och Emma dressen finns nu åter i webbutiken, HÄR
1901869_10152021171123660_707491482_n-1
419
Nu är det dags att packa inför morgondagen då Nicole kommer och klockan 16 skall vi och Knut få följa med min väninna Linda, hennes dotter Holly och deras hund Nisse till deras sommarstuga för att ha fredagsmys och ha en lördag dag med miljöombyte och kvalitetstid.

Kram på er och godnatt … och åter tack Hotel Skeppsholmen för en underbar vistelse <3 We will come back!
Saknar nämligen deras uggla som jag igår kväll trodde var riktig … Vill förtydliga att jag hade endast druckit ett glas bubbel … men har nämligen dålig syn också =)
DSC_0357

4 thoughts on “Hotel frukost och längtan till sommar …

  1. Hej! Förlåt min nyfikenhet, men hur stora är dina implantat ( själv måste jag byta har tyvärr fått kapselbildning) dom blir bara hårdare o hårdare, hoppas du svarar älskar att du är så öppen, rolig, o med stort hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *