Finest Awards 2014

Förra inlägget slutade med att min väninna My som är 15 år yngre än mig och som ni kanske känner igen från ”Ensam mamma söker” satt på Hotellets cykel men vi kom på att det hade sett lite roligt ut att komma cyklandes i guldiga outfit till Café Opera och Finest Awards.
7554_10152022877814849_1922968964_n
Vi tog en taxi men chauffören var trevlig men lite allmänt förvirrad för att han körde oss till Operan då jag hade en stund tidigare sagt att vi skulle sjunga… Minns inte ens varför jag sa det iofs då det sista jag skulle kunna göra är att just sjunga men till slut kom vi fram till Café Opera där första fotning skedde redan vid entrén.

Under jackorna hade My på sig en fantastisk vacker långklänning från Zetteberg och jag en glittrig guldig kjol från Valerie, den HÄR enkla top i siden från Cycle (bild finns inte ännu) men så här ser den ut ifall du vill redan nu beställa den …
IMG_2571
… samt den HÄR underbara bolero från Valerie som kom just igår innan mitt tåg gick. Fick så många komplimanger för den och har tom. en tjej som jag skall maila priset på då den var så ny att jag inte ens visste det.

687718_729_532_1
Väl inne hängde vi av oss jackorna, fick olika biljetter och så var några fotografer på plats för att plåta gästerna. Vissa ansikten känner man igen vissa andra inte … Blev lite glad när en fotograf frågade mig ”Michela, du var väl i Cannes nu sist eller? Tyckte att jag såg dig där … ” Tyvärr kunde jag inte ens med att låtsas så fick svara ärligt ”my wish” för det var precis det jag kände … Hade så gärna svarat ”ja” på den enkla frågan som bara väntade på att få något bekräftat …

Häromdagen pratade jag i telefon någon i branschen som sa ”du skulle passa i Hollywood fruar” men med tanke på att jag inte bor i Hollywood och är ingen fru saknas 2 faktorer av 2 möjliga =) Lite lustigt då det där med ”Hollywood fruar” är något som även barn förknippar mig med med som sagt långt ifrån en sanning och förutom de 2 ovanstående faktorer saknar jag de tillgångar som kännetecknar dem… Tyvärr!!! =)

Låt oss dock fortsätta in…
1932219_10152306764977608_1689023345_n
Medan vi var på väg framåt hörde vi en igenkännande röst och där stod Johanna, Janne, Linda och Magnus. Johanna var nominerad till ”årets träningsblogg” och var både nervös och förväntansfull över kvällens utgång men som tur är hade hon sin Janne som höll henne lugn i sinnena.

Linda jobbar med bloggar. Hon och någon annan medarbetare till henne fixade min nya blog sida, denna med eget domän namn och hon sköter bloggarna till The Montazamis och till Modernmom portalen med flera.
IMG_2500
Vi skickade denna bild till min dotter som gillade och gillar Janne. Janne är alltid en gentleman och det gillar man om man är tjej, oavsett ålder =)
IMG_2516
IMG_2504
De flesta var mycket yngre än oss och man kunde underhålla sig av konsten att njuta av alla olika typer av personligheter som var på plats. Var inte riktigt avundsjuk över dessa killars varma outfit =)
IMG_2512
Många deltagare från Paradise Hotel och Top Model fanns på plats i och med de något yngre blog läsarna. Den ene av dessa två killar ville fotas tillsammans … Misstänker en stark Spray Tan men är helt säker på att den var väldigt medveten …
IMG_2523
Träffade många kända och okända ansikten men vid 21.30 började själva Awards.
IMG_2541
IMG_2557 IMG_2553
IMG_2560
Medan nomineringar och vinnare uppmärksammades stod vi och försökte fota lite …
IMG_2528
Johanna vann inte i år men nu lär hon bli ännu mer taggad inför nästa år för den kvinnan är en riktig tävlingsmänniska så vi får se vad hon ”hittar på nu” för att få med sig flera inför nästa år …

Det var roligt att träffa många olika personer men då både My och jag hade sovit lite några nätter i råd och var båda rätt så trötta och hungriga tog vi taxin till Riche där vi satt och verkligen njöt av Riches hamburgare och att få sitta lite … =)
IMG_2562
Mätta och belåtna åkte vi tillbaka till vårt fina hotel för att beställa lite kaffe med oss upp till rummet, ta av oss klackarna, sminka av oss och ligga i sängen och prata om det oväntade och väntade som hade inträffat under kvällen.
DSC_0263
Vi somnade nog lite fundersamma och inte klokare =)

Tack Finest för inbjudan och för galan …

 

 

2 thoughts on “Finest Awards 2014

 1. Hej

  Tack för alla fina bilder du delar med dej…En lyckad och skojig kväll ser jag…Och underbart snygga kläder och frisyrer…

  Härlig med semestertripp du och dottern kommer ha…Mysigt…
  Ha en bra helg och vila lite innan resan
  Kram Nettan

 2. Gillar din kjol från Valerie.Är den ”gammal” eller finns den att köpa nu?
  Verkade som ni hade en härlig kväll.

  Ha en fin helg

  Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *