Hotel Skeppsholmen med My …

Jag har varit lite stressad de senaste dagarna då tankarna har varit på alla olika håll och jag har tom. skrivit listor på saker jag skall ha gjort för att inte glömma något … På måndag åker nämligen min dotter och jag till New York 4 dagar, en vinst från resebolaget Mr Jet i samarbete med Finest som jag bloggade åt i ett år.

Ibland är man så stressad av allt man skall göra att stressen låser en så att skriva ner och checka av är ett bra tips som fungerar för min del ibland. Risken att glömma av är nämligen en stress faktor i sig så genom att skriva ner vet man att man inte glömmer av vilket är rätt så skönt.

Trots allt så hade jag tackat ja till Finest Awards Galan då jag bloggade för denna portal och då jag uppskattar den bladning av olika personlighet, karaktärer, människor, livssyn, livshistorier som präglar människorna bakom dessa bloggar. Vissa är verkligen sådana som sticker ut till utseendet eller i skrift och tankar och att bara titta på variationen av människor är en upplevelse i sig.

Om Finest Awards dock i nästa inlägg för jag har skriver två inlägg och delar in dem i före Finest och Finest =)

Vid 12.30 gick mitt tåg mot Stockholm för att vara framme vid 16. Min fantastiska vän och frisör Fazli som var i Stockholm för att jobba hade en paus på 1 timma och då han ville vara snäll (vilket han verkligen är) såg han till att komma till hotellet trots att han inte mådde så bra för att fixa håret på mig och My som hade hunnit till hotellet 15 min. innan mig för att vinna styling tid.
DSC_0224
My valde utsläppt och lockigt och Fazli är så o troligt duktig på att framkalla snygga sådana som inte blir ”too much”. Man vill ju trots allt se kvinnlig ut och de skall inte kännas allt för konstgjorda.

När jag kom in till rummet knackade det en minut senare på dörren och jag fick ett glas bubbel som välkomst drink från hotellet. Det är verkligen sådana gester som gör att man känner sig speciell och ibland är den känslan så mysig att få uppleva. De andra i rummet hade också redan fått var sitt glas så det var verkligen en underbar välkomnande vi fick <3 på fantastiska Hotel Skeppsholmen där jag bott tidigare och där My kände igen sig då press foton från ”Ensam mamma söker” fotades just där.
DSC_0228
DSC_0230Några bilder från rummet då jag vet att några av er läsare var nyfikna på hotellet redan efter förra inlägget jag skrev härifrån. Skulle vilja ta 3 dagar till sommaren här med min lilla för att åka båt till Skärgården och njuta av några mysiga sommar dagar i Sverige.DSC_0234DSC_0232Blev EXTRA glad när jag såg att vi hade badkar (hade nämligen glömt fråga) och är det något jag älskar är just att bada då jag har en vanlig enkel dusch hemma ..DSC_0226DSC_0237
På mig lockade Fazli håret och satte upp det lite där bak. Väldigt snyggt då jag fick på så sätt bort lite hår och kanske gav ansiktet lite plats =) När han och hans kollega lämnade oss tog My och jag var sitt bad för att sedan sitta i våra morgonrockar på rummet med bubbel och prat …DSC_0245IMG_2576
Då kvällen var så fantastisk vacker tog vi på oss kvällens klädsel och gick ut och satte oss en stund.IMG_2490
Vi tog med oss våra glas och satte oss vid ett litet bord vid hotellets ingång … Vilken himmel, vilken kväll!DSC_0250

DSC_0261
Jag tog ett fantastiskt kort på My som satte sig på hotellets cykel =)
DSC_0260
Lite från hotellet innan Finest Awards … Resten kommer senare … Nu gungar det lite här på tåget så måste lägga ifrån mig datorn … Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *