Inredning & Pinkroom …

Dagen startade redan vid 4.30 då jag vaknade redan då … Så otroligt onödigt av mig men sömn är svår att styra …

630 träffade Jessica och jag vår PT Anna Gren som nu skall börja träna oss. Det blev ett introduktionspass med olika övningar. Magövningar är mina favoriter då jag är rätt så stark i de musklerna … Tror det i alla fall =) Jessica kämpar på …
IMG_2340 (1)
Efter dusch och ombyte till butiken och sedan vidare till Göteborg för att åka till THG:s showroom … Även om vi inte säljer mycket inredning vill vi ha lite i butiken och i webshopen så här kommer lite från vår order som borde komma inom en månad.
DSC_0118
Äntligen fann vi även ett underbart doftljus som doftar ”lagom” och som är i en läcker snygg gullig format. Den kommer att kosta runt 200:- !!!
DSC_0158
DSC_0157
Då vi har giraff mönstret på våra kassar valde vi så klart även några inredningsdetaljer som dessa med värmeljushållare … Hur söt som helst!
DSC_0173
Se denna urläckra skål !!! Komplett kostar den ca 5000:- så en beställningsvara hos oss! Maila oss på info@thelittleshowroom.se om du har frågor om den. Vill själv ha men i guldiga toner som dock ej finns.
DSC_0162
DSC_0163
Längtar så efter min nya soffa så att jag får ordning på mitt hem … Vi sa adjö till den trevliga säljaren och tog oss till stan där vi åt en god sallad.
DSC_0179
DSC_0180
Medan vi njöt av kaffet planerade vi och tänkte till inför mötet på Pinkroom.
IMG_2346
Våra urläckra Ipad fodral börjar ta slut, en av dessa kvar HÄR. Klockan 13 träffade vi 2 underbara tjejer föra tt prata om kommande planer. Ett kreativt möte med mycket skratt =)
DSC_0185
Pinkroom är en butik som på kort tid har gjort sig känd i Göteborg och som snart kommer troligtvis att öppna i ytterligare någon svensk stad. En av våra tjejers favorit butiker då de säljer VS, Hollister, Juicy, Michael Kors och andra märken som man älskar redan i den åldern.

Från och med imorgon kommer vi att ha några läppglansar från VS, en rosa liten mist från VS och några necessäerer. Kom in om du är nyfiken … Väldigt glada över att få sälja lite Victoria Secret hos oss <3
Så pink är det på Pinkroom =)
DSC_0191
DSC_0192
DSC_0187
Tusen tack för ett givande möte!

Från Göteborg till Borås för att hämta några kort och lämna min underbara vackra vita blus från italienska Dondup på kemtvätt. Då jag för tillfället inte kan ha kortärmat så har jag inte funnit än någon långärmad klänning vilket gör att jag får tänka bort klänning inför onsdagens Finest Awards gala.

Då jag minns hur lediga många ändå var förra året så kör jag troligtvis casual om inte en klänning bara finner mig imorgon då jag inte har någon tid över för att leta …

Då temat är guld så vill jag så klart ha någon guldig detalj och sprang därför till Mimi på Familjen Sandwall för att få lagom glittriga naglar … Details =)
IMG_2361
Bättre bild på dem kommer imorgon =) Nu har jag nämligen fått lite ont i magen … Ligger i sängen och bloggar och jobbar …
IMG_2358
Lite stress den här veckan känner jag men blev så glad när min väninna Linda messade och frågade om Nicole och jag vill följa med till deras sommarstuga i helgen. Trots att vi åker till NY på måndag så kände jag att jag inte kunde tacka nej till en helg i deras sällskap med allt vad det innebär och alla de givna skratten som väntar.

Får packa innan eller natten söndag-måndag då planet lyfter redan vid 8 =) Känns helt plötsligt otroligt att om en vecka vid denna tid (lokal tid) är Nicole och jag i New York!

Tänkte säga att vi har några av dessa denim från Just R åter i butik! HÄR finner du dem!
Ej namngivet jobb75
Nu skall jag fixa lite med webshopen och lite annat …

Vill även berätta att en liten intervju finns på mig HÄR, alltid roligt med bloggar eller personer som uppmärksammar en… Tack för inlägget …

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll! Kram

 

4 thoughts on “Inredning & Pinkroom …

  1. Just R Tess – Snygg denim med bling bling kan man få se en bild hur de ser ut bakifrån?
    sen har du på dig en fräck tunika fr Gypsy 05, när kommer den in på webbshopen? Pris.

    Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag =)
    // Camilla

  2. Hej, hur långa är jeansen i innerbenlängd i Strl Small? Jag har provat dessa, men tyckte de var så korta. Finns det kanske olika längd av denna modell? Vill att de ska gå till ankeln. Mvh Katta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *