Gypsy 05, Love Forever och snart även Cycle …

Solen skiner och våren känns i luften … Att butikerna nu fylls med vår nyheterna är därför en fröjd för ögonen och för den där känslan om att längta för visst har vi en bild på oss själva när vi njuter av semestern i nya kläder eller när vi sitter på en av de många uteserveringar i solglasögon och en snygg outfit.

Idag kan jag lite lätt skriva att den klänningen/tunikan som många av er gillade från LA märket Gypsy 05 finns nu i webshopen. Skall definitivt ha på mig den på lördag till jeans när jag och Nicole skall njuta av lite kvalitetstid med vänner i Varberg. Hoppas vädret bjuder på sina varma solstrålar … Nu finner di den HÄR och tänk att du även kan ha den till denim och inte bara som klänning.
IMG_2285
Ej namngivet jobb55
Svenska märket Love Forever som många bloggar om och som bjuder på visningar på Formex mässan med bloggerskor och tv profiler har också anlänt till oss med blommor och snake print. Den här lilla klänning som även kan användas som top till jeans finner du HÄR. Summer helt enkeltIMG_2416 IMG_2418
Eller DEN HÄR kanske?
IMG_2442
Nu har jag en butik att ta hand om <3 och till kännedom: 3 lådor från italienska Cycle har anlänt and I REALLY LOVE IT!

Imorgon bitti kommer ett inlägg med lite bloppis på lite inredning och skor … Kläderna får vänta tills efter NY för jag hinner inte fota nu …  Värt att titta in imorgon och dela kanske inlägget ifall någon annan ni känner kan vara intresserad … Kram

3 thoughts on “Gypsy 05, Love Forever och snart även Cycle …

  1. Ser härligt ut med sommar, har du inhandlat bikinis än? vill gärna ha tips och idéer.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *