Fotograf Fredrik Brissman …

Som vissa av er redan vet har jag en väldigt liten familj och är en av få som inte har kusiner … Har dock tredje dels kusiner som jag kallar för kusiner så att jag känner mig mindre ”ensam” =)

En av dem jobbar som fotograf och heter Fredrik. Du finner hans underbara hemsida HÄR och titta på de läckra bilderna som han har jobbat med i Photoshop. Amazing vad man kan göra när man har och har lärt sig programmet.
vinter_utan.hund_int
torp_int
När jag ringde innan jag kom för att varna om antalet kassar så frågade han mig lite oroad om jag hade tänkt flytta in så det var nog med ett leende på läpparna han sa adjö när jag lämnade hans underbara studio =)

Vi har en viss jargong när vi pratar då jag bjuder på små kommentarer som han inte kan låta bli att uttala … Riktigt trevligt och älskar denna underbara kusin som är en av tre jag har <3

Nu fotade vi bara väldigt enkelt på vit bakgrund då de bilder vi har i webshopen är ibland tagna ute i kylan. Nu när solen kommer så är det mycket enklare även för oss att fota men med Fredriks hjälp kan vi kommande vecka byta ut några bilder med nya så att vi inte ser så frusna ut =)

Medan jag var hos Fredrik kom ett sms från underbara My som fick mig att skratta så … Den tjejresan i Åre är verkligen något utöver  och tummen upp för livets kontraster, eller hur My? =)  Jag bjöd henne på mina fotningsproblem så ”samma nivå” =)

Inom några dagar kommer de nya klänningar från Love Forever samt från vårt nya LA märke Gypsy05 som är lite hippie chic och lyx bohemisk att finnas i webshopen. Älskar dessa två klänningar som har kommit … La ut dem på Instagram och många av er som gillade.
IMG_2284
IMG_2289Den första som även kan användas som tunika är en sådan som är väldigt intet sägande på galja men som är ursnygg på. Så roligt med ett nytt märke som inte finns ”överallt” <3

Nu skall jag sätta mig med min Ipad och maila lite … Ipad fodralet finns 2 kvar, det finner du HÄR

DSC_0117
Imorgon skall Jessica och jag träffas kl. 7 för att köra med vår PT Anna. Första träffen på ett år nu tror jag så vi skall nog allt komma igång vi med! =)

Ha en fortsatt trevlig söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *