Underbara besök i butiken …

Denna dag har fyllts av underbara besök till butiken.

Fina Annika Duckmark kom idag för att hälsa på oss i nya butiken. Med sig hade hon sin underbara son som heter ”Spider Man” =) Knut och han fann varandra <3
IMG_2172
Så här fixade vi eget märke på denim =)
IMG_2183
Annika kunde passa på och prova lite kläder och föll för denna t-shirt från Happiness som du finner HÄR.
IMG_2180
Tack för ert besök och grattis Spider Man på kommande födelsedag! Hoppas det blir ett riktigt mysigt kalas.

Gick en snabbis till min frisör och vän Fazli som skall fixa mitt hår i helgen. Idag skulle han ”ta bort” men då medlet för att ta bort var nästan slut så tog han bort hälften …

Hahaha! Han tyckte att med hästsvans ser ändå ingen hur det egentligen ser ut vilket är nog sant men ser ändå redan nu fram emot att gå till honom imorgon efter stängning för att plocka bort och lägga till =) Då jag är som jag är tyckte han att man ”har de kunder man förtjänar” =)

Några gånger om året får vi besök om vårt underbara par från Stockholm. Alltid lika trevliga och snälla och idag kom de och besökte oss för att se hur vi har det efter flytten. Vi fick en underbar blomma och så bjöd vi på lite rosé … Blev direkt lite yr då jag inte är rutinerad när det gäller att dricka något som inte är vatten =) men tack snälla ni för att ni är så underbara som ni är …
DSC_0049
DSC_0054
Vid 15.30 lämnade Jessica Borås och butiken för att åka till Olofsbo där hon skall tillbringa en skön helg med familjen. Själv stod jag därför bakom kassan och fortsatte ha trevliga kundbesök …

Några stammisar kom in och det blev lite ”Michela talk” och det blev en del skratt … Fick en kram med orden ”Tack för att du är precis som du är” och det får jag verkligen tacka för … Vet nämligen inte hur jag skulle kunna vara någon annan så skönt att vissa uppskattar mig för hur jag är =) <3

Efter butiken gick jag till Sara på Familjen Sandwall för att få mina fransar fixade och så skönt nu när jag känner mig något sminkad utan att vara det… Har du testat fransförlängning? Testa det en gång om du är nyfiken för effekten är tydlig.
DSC_0055
Nu blir det Let´s Dance och en skön hemma kväll då det blir mycket jobb i helgen …

Önskar er en fantastisk fredag kväll <3

4 thoughts on “Underbara besök i butiken …

 1. Hej

  Härlig med fredagsbesök i butiken…Vilka underbara blommor att se på och dricka lite gott….Vilka fina påsar ni har i butiken som du visade i förra inlägget…Skoj med lite annat på påsarna…Söta Knut fick extra kärlek…Nu dax att gå till tvättstugan….

  Ha en fin solig helg
  Kram Nettan

 2. Hej Michela:-)

  Helt fantastiska kläder som jag sett på olika ställen och jag vill hitta till Er webshop, men jag hittar inte dit så att jag kan handla lite kläder utav Er:-)?1?
  Jag har bl,a sett en T-shirt med texten I Love Me och den vill jag få tag på och sedan en annan skitfräck där det ser ut som någon står bakom och håller händerna på brösten, ursäkta att jag måste skriva såhär men det är för att kunna förklara!!!
  Sedan är jag på jakt efter denna klockan som heter Toywatch, vet inte om ni har denna i den andra butiken Anna & Greta??? Jag har nu skrivit överallt snart om dessa urläckra t-shirts bl,a men inte fått något svar någonstans, men hoppas nu få ett svar om var jag finner alla dessa fräcka plagg och sen glömde jag ju, Pleasejeansen?!? Sådana ska jag också ha ett par om det finns men om jag inte missminner mig så har jag läst detta någonstans att detta finns också hos Er:-)!!!
  Än en gång, vilken fin butik och blogg och säkert är webshopen likafin om jag bara hittar dit så att jag kan shoppa loss ordentligt:-)!

  Mvh

  Christina von Sydow

 3. Hej Michela:-)

  Eftersom jag inte bor i närheten så kan jag tyvärr inte besöka butiken just nu, men kanske jag tar en tur dit till sommaren och tittar in och gör ett besök som man nog aldrig kommer glömma:-)!!!
  Jag inväntar svar och sedan är det bara att göra ett besök i webshopen eller på websidan!
  Jag önskar dig en fortsatt trevlig söndag eller rättare sagt, söndagskväll:-)!

  Hälsningar

  Christina von Sydow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *