Giraffer, nomineringar och fester …

Idag startade min och Jessicas dag på ett litet annorlunda sätt för att fortsätta lite mer normalt … Vi har en lista med ”tråkiga saker” som måste bockas av mot vårt mål så vi tar en dag i sänder och med en penna drar vi en strecka över det som har gjorts. Genom att skriva ner och dra ett streck så blir det visuellt signifikant, ett litet tips från min psykolog och nog ett tips som är allmänt känt.

Idag kom våra nya kassar. Jag har tagit kortet som jag sedan har skickat till företaget Nordhal. De flesta har leo och zebra mönster så de visste vi att vi inte skulle välja för även om ursnygga känns det som att alla butiker väljer någon av dem. Nix, vi ville ha orm eller giraff och då giraff är ett djur som de flesta älskar var valet givet.
babygiraffeandmom
Jag har även ett minne från barndomen som har med just en giraff att göra. När jag var liten var jag med min familj på en djurpark och medan jag hade en mjukglass i handen och utan att jag märkte det direkt kom en lååååång hals och tog den ifrån mig. Jag var nog 5-6 år men minns min förvåning med ett leende idag men som dock var nog mer gråt då =)

Så här blev våra mindre kassar, vad tycker du? Vår webshop finner du som du säkert redan vet HÄR.
DSC_0054
DSC_0058
Vi skall inom ett par månader tapetsera väggen bakom kassan i ett djuriskt men snällt mönster så att djur temat är lite mer synligt i butiken.

Något helt annat är dock vår webshop påse. Även om papper känns lite lyxigare så blev vi rådda att ha plast med tanke på att vi bor i Sverige. Papper kan förstöras av vädret när paketen hanteras så vi lyssnade på de som kan (åtminstone den här gången)…  Helt chockad själv valde vi  att ha texten i PINK!!!
DSC_0050
Jag har aldrig varit en rosa tjej. Även som liten var jag ljusblå och vägrade rosa då jag var mer en pojkflicka än en tjejtjej… =) Nu har jag istället börjat gilla rosa detaljer som rosa påsar, rosetter och annat… Ni vet lite Juicy Couture känsla eller Victoria Secret nyanser. Flickigt och kanske ett tecken på regression? =) Oavsett gillar jag dem och kanske att de nästa gång blir helt rosa med texten i vitt för att vara ännu mer PINK. =)

Ikväll har jag stekt fjärilskotletter och även Knut har fått lite extra gott … Vår lilla pälsboll är verkligen värd det och mer …
DSC_0053
DSC_0052
Nu är det bara några dagar kvar till Finest Awards och ni har väl inte glömt att rösta på min väninna Johanna eller? Det här kortet är från hennes underbara 40 års kalas och ser nu att hon har på sig den läckra klänningen från Love Forever som vi nu har i vår webshop, HÄR.

Klänningen heter ”Dance All Night Long” och namnet är verkligen passande då det var precis det hon gjorde den kvällen och då hela kvällen, eller hur Janne =)?
970198_10151488459263660_408486208_n
Vi hade med oss små söta desserter som hade gjorts här i Borås så mycket packning mot Göteborg där festen hölls =)
1004740_10151487514498660_1639878601_n
Min vän och frisör Fazli var också med och matade mig med cake pops =)
944432_10151488134893660_947921053_n-1
Roligt att titta på ”bilder” som är inte från idag …

Det finns så klart mängder av yngre tjejer som bloggar om träning och som verkligen har kroppar ”to die for”… Sitter själv och tittar på deras bilder ibland med en ”vill också” känsla trots att jag är 20 år äldre än dem och lever inte på gymmet som deras jobb verkar vara.

All kredit till den motivation och inspiration man kan få av dem men för mig är det lättare att relatera till någon som är mer i min ålder än någon som är hälften så gammal än mig.
558381_10151693489818660_110083249_n
Jag tycker därför att det är kaxigt att Johanna är nominerad till en av årets träningsbloggare och att hon nu håller på att utbilda sig till PT är i linje med nomineringen och kanske priset. Nu tycker jag att bli nominerad är en stor grej i sig men min väninna är en riktig vinnarskalle så hjälp henne med din röst. Rösta på henne och underbara Magdalena Graaf som årets kändisblogg HÄR.

Min fina väninna My har precis börjat blogga i Allt för föräldrar portalen och hennes första inlägg från hennes, Jessicas och Magdalenas mini semester i Åre kan du läsa om just HÄR.

My skall följa med mig på Finest på onsdag så en massa skratt väntas … En fantastisk tjej som bjuder på en underhållande blogg så ett tips om en läsvärd blogg. Som jag har skrivit tidigare läser jag få men har du några tips på bra bloggar som du tror kan passa mig så kommentera gärna med dem.

Öppen för blogg läsning då jag skall ha en skön fredag kväll för mig själv imorgon! =)

Måste avslutningsvis även visa att min väninna Tania är med i tidningen ”Vi föräldrar”! Läs om henne i tidningen!
1240045_664507590254807_1589945047_n
Det blev ett inlägg om mycket <3 utan en röd tråd men ibland är jag precis utan en röd tråd =)

Nu skall jag se till att min dotter läser lite innan det är dags för läggning …

 

12 thoughts on “Giraffer, nomineringar och fester …

 1. Ohhh vilken söööt vovve du har Michaela :) klänningen var ju jättefin som Johanna har:) undrar om jag skullle kunna ha den i small? Kramiz pia

 2. Det underbara med dig michela är att du är dig själv. Du står för allt du gjort.
  Härligt att se en ” mogen” kvinna visa kläder.
  PS. Du va super snygg i underkläderna.
  Samma sak med Johanna. Mogen kvinna som inte är 20 samt fött barn.
  Detta inspirerar!

  1. Du anar inte vilka ”diskussioner” mina bilder med underkläder har givit =) Kul att en 42 årig kropp kan konsten att få igång ett samtalsämne =))) Trodde inte att år 2014 skulle någon i underkläder utan ansikte vara så provocerande men trots att vi accepterar serier där de har sex i tv rutan, Solsidan med alla sina svärdomar och könsord … trots allt så måste vi diskutera ngn som visar underkläder utan ansikte för att sälja dem =) och … de sålde kan jag säga så ibland tycker jag verkligen att vi människor är lustiga i våra argument och diskussioner =) Tack snälla!

 3. Helt otroligt att folk orkar hetsa upp sig för sådant. Finns så mycket annat dom borde lägga energi på i stället.
  Underbart med en person dom står för sina ideal.
  Om man retar sig på sådant, varför läsa din blogg? Och att ens orka kommentera. Då har man inte mycket att göra…
  Hur gör man på badstranden tro.. ??

  1. Det intressanta är just att jobbar du som model så ingår det i jobbet och då jag modellar för min egen butik så ingår det i mitt? =)))
   Precis, hur gör man på badstranden? Nej, vi skriver på facebook att man skall gilla sig själv och om någon lägger ut en bild på sig själv pekar vi fingret direkt =)
   Dubbelmoral =) men som du kanske vet tycker jag att det är bara intressant ur en psykologisk synvinkel … =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *