Two dresses from Valerie …

Igår bloggade jag om tre ursnygga toppar, idag skall jag göra ett litet inlägg om två underbara klänningar från samma märke, Valerie …

Den här klänningen är liksom gårdagens top i den fantastiska färgen koral och i en vacker spets som gör klänningen speciell och lyxig. Klänningen finner du i vår webshop HÄR
IMG_1921
IMG_1931-670x977
250Nästa klänning från Valerie är vacker på ett mer klassiskt sätt och en klänning som verkligen aldrig går ur mode. Lite bättre för mig som inte gillar att visa för mycket bara ben … Den finner du HÄR.IMG_1949

IMG_1955
Att finna klänningar är ibland svårt då man tar in bara några och då vi har faktiskt under våren/sommaren flera tillfällen att bära dem. Midsommar, bröllop, dop och avslutningar väntar och då vill vi gärna ha den där klänningen som vi inte brukar ha på oss.

Här fick du två bra tips från mig denna lördag.

Idag öppnade jag butiken och Jess stängde den. Perfekt att få dela på dagen <3 Jessica var ute igår och hade på sig denna t-shirt från Happiness … Log för hon skickade ett sms igår där hon skrev att hon hade ett problem. De flesta ute läste bara de första orden så de trodde att det var fritt fram =)))) Hahaha! Ibland får man resa sig helt enkelt så att hela texten syns …

Hos mig är det istället roligt på ett annat sätt. Pga. min byst storlek syns inte H på min tisha med texten ”i hate your negative energy” HÄR så det ser ut som att det står I ate =)

På mig idag Cia blusen från Fira som finns HÄR.
IMG_1904
Jessicas ena dotter Millie är här och leker med Nicole och då de pratade om killar och hur han jag borde en dag ha skall vara så blev det lite prat om ålder då Nicole hänvisade att ”mamma gillar mest yngre än henne”.

Millie tyckte att han skall vara max 30 och minst 29 men så tittade de på en av mina vänner  på fb som är över 20 men under 25 och de tyckte vidare att ” är lika söt får han dock vara yngre” … Hahaha! Tror att de får bli mina rådgivare om jag fastnar för någon one day … Millie som är även mitt Gudbarn var väldigt tydlig i att ”jag måste få säga vad jag tycker” … Klart ni båda får om en sådan dag kommer … =)

Nu skall Millie bli hämtad och Nicole, Knut och jag skall ta en promenad innan vi stänger oss inne igen för en skön lördag kväll. Lillan skall få köra sin presentation igen som hon övade på även igår och så skall vi ha läskväll med böcker och thé …

Vår myslördag <3

Undra vad du skall göra …

2 thoughts on “Two dresses from Valerie …

    1. Om man har större byst rekommenderar jag att gå upp en storlek då den är ngt mindre än större … =) Älskar den och har på mig min väldigt ofta =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *