En presentation om vår fyrbenta familj …

Idag var det premiär för ”Let´s dance”, en av de få programmen jag kanske tittar på när jag är hemma. Allvarligt, hur duktiga är de inte och redan första gången? Det känns som att alla kan redan dansa mer eller mindre så lite orättvist mot oss alla som kanske bara har kört YMCA en gång i tiden =) Att vifta på armarna på en basket match är nog det enda jag har åstadkommit =)

Förutom att titta på detta familj program tillsammans med min lilla har jag fått höra när hon har övat på en redovisning på engelska som hon skall hålla nästa vecka framför klassen. Hon har valt att prata om djur, om sin fd kanin Max som bor nu i en stor trädgård med en pappa och hans två barn och om Knut, vår lilla pälsboll.

Jag måste verkligen säga att jag är mållös över hur duktiga de är på engelska redan i hennes ålder.
IMG_1866
Hon skall visa en liten bildspel som hon har förberett samtidigt som hon skall prata …
IMG_1867
Nicole skall få öva ytterligare några gånger för det är en rätt så lång presentation hon skall hålla, längre än vad jag trodde faktiskt …

Efter att ha applåderat så lämnade vi redovisningen och Nicole gick och hämtade vår lilla Molly som verkar gilla Pringles chips =)
DSC_0041
DSC_0042
DSC_0043
En liten kuriosa är att denna lilla hamster som snart fyller 1 år har figurerat i en liten artikel i Hänt Extra. Detta innebär nog att just den veckan hände det väldigt lite bland svenska kändisar men Molly var glad för det för inte många hamstrar som har fått en egen artikel (oavsett storlek) misstänker jag =)

Nu har jag suttit och laddat upp lite bilder på butikens Instagram konto och länkat från min @michelacastellari till butikens @thelittleshowroomse och efter bara 2 timmar har 100 nya följare hittat till butiken. Har du oss inte där så följer du butikens sortiment delvis även här.
IMG_1879
Efter lite nöje & jobb denna lördag kväll önskar jag er alla godnatt.

Min dotter har precis somnat och nu är det dags även för mig att blunda och sova förhooppningsvis en god natts sömn …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *