Snygga överdelar & underkläder …

Med tanke på att det är fredag idag fixade Jessica lite frukost till oss på jobbet =)
DSC_0016Med tanke på att helgen är nu här tänkte jag visa upp tre underbara toppar från Valerie. Gillar alla tre för den exklusiva känslan man får av tyg och design.

Korall är en fantastisk färg att ha på sig för att få just färg och man behöver inte vänta till solbrännan som många verkar tycka för att ha dessa nyanser. HÄR för att se den i webshopen där färgen dock inte riktigt stämmer då belysningen i butiken är lite gul dessvärre.
IMG_1810
Den toppen jag själv har är denna fantastiska med lite glitter för ja, jag erkänner min förkärlek för glittrande detaljer. HÄR finner du den i webshopen.
IMG_1824
Sist men absolut inte minst en vacker siden top med små guldiga nitar från Valerie, den finner du HÄR.
IMG_1834
Efter att ha hunnit fota dessa underbara tre överdelar kom Andrea från vårt nya svenska märke Andrea G Design som många av er har väntat på då jag la på instagram för 5 månader sedan en klänning som MÅNGA ville ha … Den kommer till webshopen inom en vecka men vill du beställa den redan nu kan du så klart ringa till oss på 033-255151, den kostar 1599:-
1604982_10151904243983660_455294258_n
Tack Andrea för dessa underbara rosor och för det personliga besöket <3 Sådant värdesätter vi mycket …
DSC_0020
I butiken säljer vi även underbara set på underkläder i one size storlek och då de passar även mig passar de nog även de flesta.

Är du känslig för bilder i underkläder trots att du går i bikini på stranden så rekommenderar jag att inte gå vidare i detta inlägg för nu kommer en 42årig kvinna i underkläder. Helt otroligt! =)
IMG_1836
Våra underkläder består av behå & trosa, båda i one size storlek. Behån har reglerbar axelband och trots sin one size storlek passar behån även mig som har en G/H kupa eller vad det är.

Köper oftast mina underkläder i Italien för där finns endast fem valmöjligheter på kupor och femman passar alltid … Här i Sverige har vi hela alfabetet som storlek vilket gör bara det hela komplicerat i mina ögon och tycke =)

Så här ser dessa underbara underkläder ut och går du till vår webshop under övrigt HÄR finner du de olika färgerna … Blått och beige kommer inom några dagar…
IMG_1784
IMG_1780
Efter dessa bilder som kan provocera vissa läsare avrundar jag detta inlägg med ord som kan vara bra att läsa innan du ifall känner någon märklig drivkraft för att kommentera på ett mindre snällt sätt här i bloggen. Tishan finns så klart också i webshopen HÄR.
IMG_1815
Nu skall jag ta hand om min lilla som gråter för att hon hade bestämt en sak som kanske inte blir av då kompisen inte mår bra… Hoppas att hon känner sig bättre men det där med att att bestämma något som inte blir av oavsett omständighet/anledning är något som sårar när man ser fram emot något …

Nu hoppas jag att vännen mår bättre för hennes egna skull men även för att fredag kvällen blir så mysig som hon hoppades på <3

 

27 thoughts on “Snygga överdelar & underkläder …

 1. Bara männen som kommenterat. Du är JÄTTEFIN =), tycker jag som kvinna. Varför kan man inte skriva det kvinna till kvinna =)? Trevlig helg

 2. Wooow du är såå himla assnygg & kropp som en 25- åring :) kanonfina underkläder oxå.. Men jag gillar Toppen i mitten den med glitter, vilken storlek har du i den Michaela?? Trevlig helg! Kramizz

 3. Inte så konstigt kanske att det bara är killar/män som kommenterar på din blogg när det visas underkläder. Du har verkligen en dröm kropp rent ut sagt, det finns många som skulle göra allt för att ha den kropp du har efter barn och allt. Klapp på axeln till dig! :)

  Det jag egentligen ville säga var, va att jag önskar dig en riktigt fin helg. Du är en stor förebild och en otroligt fin människa.

  Stor kram till dig!

 4. Självklart ska vi kvinnor berömma och stötta och sluta vara avundsjuka…
  Varför inte se de som har bättre, snyggare, fastare, starkare (eller vad det nu är vi stör oss på) kroppar som en motivation och sporre istället… Kan hon så ska jag ;-)

  Lite funderingar kring toppen i korall. Är den genomskinlig?? Dvs ser man om man bär bh under?
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *