Fantastiska tapeter med Afrika känsla …

Vissa dagar känner man sig tröttare än andra och ikväll är verkligen en sådan kväll … Vill åka på spa och bara njuta av massager, behandlingar och dofter av citrus oljor och musik som får dig att slappna av så fort du lyssnar på de första tonerna eller kliver in genom dörrarna …

När, hur och var återstår väl att se … =)

Ikväll innan jag släcker ljuset, tar av mig linserna och smörjer in ansiktet med bästa krämerna tänkte jag tipsa om tapeter. Vi skall tapetsera väggen bakom kassan med en tapet från denna katalog och jag velar fortfarande om jag skall ha en fondvägg i ormtapet i mitt vardagsrum eller om jag skall välja den guldiga underbara från Mariella Inredningar.

Se vilka fantastiska motiv med temat Afrika …
DSC_0014
DSC_0011
DSC_0010
DSC_0013
Här orm tapeten jag funderar på …
DSC_0007
Orm tapeten finns även i andra nyanser …
DSC_0009
DSC_0004
Här denna urläckra katalog och dessa tapeter kan du köpa/beställa hos George Andersons golv. HÄR länk till hemsida med tel.nr. om du vill ringa.
DSC_0015Har du sett de senaste bilderna från Louis Vuitton kampanjen så har du kanske redan anat att Afrika temat är väldigt inne, mer än någonsin och för mig har det aldrig dött ut för Sydafrika (utan att ha varit där) är ett land som jag tror att jag skulle känna som ”älska” liksom Montana och Colorado i USA. En känsla …
1

800x534xlouis-vuitton-peter-lindbergh2.jpg.pagespeed.ic.DUfkdKXZb_
1620512_10153840809750125_595404449_n
Så nu önskar jag både ett par väskor från LV, tapeterna och en resa till Afrika … =) Bäst att jag går och lägger mig för i drömmarna kan man förflytta sig som man önskar utan att behöva ta hänsyn till det som inte möjliggör det i verkligheten =)

Let´s dream <3 och vill du se en fantastisk film med samma tema så har du trailern HÄR.

Godnatt …

8 thoughts on “Fantastiska tapeter med Afrika känsla …

  1. Älskar djuriskt mönster! Ska själv tapetsera om i helgen till zebra tapeter, löööv it ❤️
    By the way, min man är tapetserare och driver företag. Har du ingen får du gärna kontakta mig. Har toppen meriter!
    Ha de gött Med vänlig hälsning, Nathalia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *