Härlig start …

745 kom Jess och hämtade mig för att åka till favoriten Pickesjön och ta en pw runt sjön. Helt fantastiskt skönt var det och ibland glömmer jag bort hur bra jag mår när jag får skutta runt där =)
IMG_1533
Väl hemma var det bara att duscha och byta om för att komma till butiken, packa några ordrar och öppna efter att ha dammsugit och kokat den välbehövliga morgonkaffet som annars ser alltid Jess att jag får i min hand. Idag delar vi på denna lördag då jag skall ta tåget mot huvudstaden senare idag.

Idag har jag på mig en läcker t-shirt från Religion (har M på bild) som du finner HÄR och Please i en riktig läcker model som jag gillar. De flesta går upp en storlek men min kropp har av någon märklig anledning alltid S. De Please jag har på mig finner du HÄR.
IMG_1516
Se de läckra knapparna vid sidan…
IMG_1509
Har precis hunnit se från butiken att en av Borås snyggaste killar har hämtat upp en stor bukett med röda rosor (gulligt att ge även när det inte är Alla Hjärtans Dag så bra gjort!) och så har en av Etons profiler varit inne och hälsat på. Han berättade att den mattan som pryder hela butiksdelen finns även i alla Etons butiker samt i Armani butikerna.

Klass och stil helt enkelt =) Våran är köpt HÄR och på samma ställe har vi även köpt tapeterna som snart skall komma upp. Då får ni se något riktigt läckert <3

Kram så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *