Underbara grodor & en profiliering …

Denna fredag kväll håller jag på och grejar lite i hemmet då mycket av den gamla romantiska känslan skall bort för en mer stilren stil som går i olika bruna nyanser, guld och vitt.

Inom några dagar kommer jag därför att ha en bloppis här på bloggen med både inredning samt lite skor och kläder. Håll utkik!

Samtidigt som jag grejar har jag nu även packat ner lite grejer inför morgondagen då jag skall iväg efter jobbet och kommer hem på söndag kväll. Knut skall vara hos snälla Barbro så jag har packat även hans ”väska” med mat och lite annat som han skall ha med sig och så hoppas jag inte glömma något. Har alltid en förmåga att glömma linsväska eller rakhyvel, två viktiga grejer …

Har en väninna som vid ett tillfälle för flera år sedan var på psyket i några dagar då hon inte mådde bra alls. Hon ringde mig och bad mig gå och köpa lite underkläder till henne och någon tidning och då jag tänkte att man vill känna sig fräsch även där köpte jag även en rakhyvel för att på vägen upp till avdelningen komma på att det kanske inte vore så lämpligt att lämna en rakhyvel till någon som mår psykiskt dåligt =)

Berättade detta för henne och vi log båda åt situationen. Lämnade dock rakhyveln till en sköterska så att min väninna kunde få använda den med hennes tillåtelse. Ibland tänker man inte till hela vägen … =)

Minns också en föreläsning då de tog upp hur en vanlig vänlig mening kan bli fel i ”fel sammanhang” … När man skiljer sig går man inte på någon sida som jag dock ej minns vilken det var … Föreläsaren visade upp den och i slutet på hemsidan stod det ”Välkommen åter”, något man troligtvis inte vill om man har skilts sig redan en gång =)

En länk till Match.com eller någon mer spännande dejting sida hade nog varit lämpligast där =)

Som sagt, att tänka till lite till är ibland väldigt viktigt =)

Min lördags outfit består av en söt pyjamas som jag köpte i Italien för några månader sedan. Den tillägnar jag alla mina underbara ”grodor” som är fantastiska killar/män som jag har haft och har nöjet att träffa under mina år som singlar och tack vore dem så har jag än så länge inte saknat någon drömprins =)
IMG_1475
Drömprinsar eller inte så får man ibland precis det man önskar men kanske kanske en dag … =) eller inte =)

Nu skall jag packa färdigt så att jag inte glömmer mina två viktigaste saker men först skall jag lägga ut en killes/mans omdöme efter en profil jag har lagt ut:

”Att döma av din profilbild skulle jag gissa att du upplever att folk skapar sig en bild av dig som du menar inte stämmer överens med vem du är, vilket blir tydligt när man läser din profiltext. I den är det viktigare att säga att du är egenföretagare än att säga hej, och sedan fortsätter du att beskriva skillnaden mellan verkligheten och hur folk upplever dig.

Det hela hade man ju enkelt kunnat lösa genom att inte ha någon profilbild, men samtidigt är det ju så att samhället belönar de som dragit vinstlotter i det genetiska lotteriet, vilket du av allt att döma har gjort. Problemet är väl att resten av omvärlden har lärt sig att intelligens och skönhet står i kontrast mot varandra, och därför är snabba att döma dig, vilket såklart kan vara underbart emellanåt, men att konstant reduceras till ett objekt och aldrig få en djupare kontakt har gjort att du helt plötsligt trivs med att vara singel. Så, den här konflikten pågår ständigt utan att du kanske ens vet om det, vilket gör att du aldrig försitter en chans att framstå som intellektuell. Att använda mer komplicerade ord än vad som är nödvändigt (verbalitet istället för vältalighet, och dessutom inte helt korrekt i sammanhanget), citerar fel och har syftningsfel är det för en utomstående lätt att ge dina presumtiva belackare rätt. Men alla är ursäktade för att hasta sig igenom en presentation på en site där yta är allt – även om det är intressant att det även här är viktigt för dig att belysa.

Så, sammantaget: Skillnaden mellan hur du upplever dig själv och hur omvärlden ser dig gör att du har blivit väldigt självständig. Du har fler nära manliga vänner än kvinnliga, eftersom de känner sig hotade av dig.

Men det är som sagt bara baserat på ett fåtal meningar och en profilbild”

Med dessa ord som ego boostar mig denna kväll säger jag godnatt <3 för ibland är lite uppmärksamhet och insiktsfulla ord precis vad man behöver för att somna med ett leende på läpparna över hur en okänd person kan tolka mig utifrån 4 meningar och en bild. Mitt val som singel som ett försvarsmekanism? Vem vet? Det omedvetna är ju trots allt omedvetet och så länge jag mår bra av det så lyckas den med sin uppgift: att skydda mig =)

Godnatt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *