Kvällspromenad i regnet …

Ikväll har lillan, Knut och jag tagit en promenad i regnet och det var otroligt skönt med lite syre och gemensamskap.
IMG_1447
Vi gick till hennes andra hem, dit hon skall imorgon, då hon behövde ett par tennis skor som hon hade glömt där. Vi pratade med lillebror som längtar så efter sin syster och så fick vi reda på att han skall på sitt första disko kalas =)

Imorgon får han sin stora syster tillbaka för självklart är det konstigt och jobbigt även för honom att hon ”försvinner” varannan vecka. Vi log lite åt att det är skillnad mellan hemmen. Med mig latar hon sig medan med pappa kan hon inte med något annat än att göra som han säger. Orättvisan i att vara mamma som dock kompenseras av fördelarna med det =)

När vi skulle gå sa hon ”mamma ta min påse” och då svarade jag att ”den får du ta själv. Låt mig se och låta cool ut medan vi fortfarande har pappa och Anna framför oss. Tar påsen när de inte längre ser oss” och så skrattade hon över sin ”knäppa men roliga” mamma som faktiskt tog hennes påse så att hon själv slapp bära den.

Sådan är jag <3

Nu tittar jag på henne medan hon sover efter att jag har kliat henne på ryggen och tänker att jag är verkligen glad i att vi gjorde ett tredje försök (efter två missfall) för annars hade jag aldrig kunnat ligga här och bli varm av den känslan jag har när jag bara tittar på henne <3

Godnatt …

2 thoughts on “Kvällspromenad i regnet …

  1. God morgon :)!

    Så härlig läsning på morgonen :). Ni verkar haft en mysig mamma/ dotter stund :).
    SÅ roligt att webshopen är igång. Är där och tittar var och varannan dag :). Inte handlat ännu, men det kommer.
    Hoppas du får en fin helg Michela!
    Kram LottaF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *