Kläder, bebis & Mimi …

Idag solade jag solarium efter att ha följt Nicole till skolan. Egentligen är det en big no no på det men 2 ggr i månaden tycker jag att det är skönt. Ljusterapi och värme när jag behöver det som mest. Har verkligen en stor längtan efter semester till värmen och tittade igår på Jamaica och andra underbara semesterparadis men men …

Skall först glädjas av den fantastiska resan på 4 dagar som Nicole och jag skall göra inom en månad…

Solning och jobb. Idag har jag verkligen haft en skön jobb dag men många små ego pauser så idag känner jag mig utvilad i hjärnan och inte stressad i själen…. Skönt …

Jessica såg att jag var lite smutsig på min vita Bobo blus så jag drog på mig hennes t-shirt som låg på jobbet. Nästan att hon inte får den tillbaka för den passade snyggt i färgena med mina chinos från 2W. T-shirten finns HÄR och chinosen HÄR.
IMG_1418
Dessa chinos finns sedan idag i webshopen även i en snygg off white nyans, se HÄR
363
Idag kom min väninna Tania med sin lilla nyfödda dotter Adele och hälsade på och otroligt vad man glömmer hur små bebisar är …

Nicole vägde förvisso 4,6 kg. när hon föddes så hon var aldrig så liten att man ej vågade ta i henne.
DSC_0094
Se de små fötterna <3
DSC_0096
Såååå söt … Snart skall vi ta en mysig och lång frukost för att ha en liten och stor catch up över varandras liv =)

En stor trend inom naglar är stiletto naglar, den trenden är dock inte ny men redan för ett år sedan var det många som gick över till spetsiga naglar vilket är både snyggt och inte … Häromdagen försökte jag vara lite trendig och gjorde de lite spetsiga men då mina var inte tillräckligt långa för att stiletto skulle vara snyggt kände jag för att återgå till min gamla form på dem.DSC_0101Min väninna Foroogh har inga tider nu då hon jobbar även med en ny teknik för att tatuera ögonbryn samtidigt som hon fixar till lite nytt i salongen så jag kollade om underbara Mimi på Familjen Sandwall kunde hjälpa mig innan helgen.

Var väldigt glad när hon fann en tid till mig så hon gjorde en helt ny set till mig med gelé istället för akryl då gelé är mycket skonsammare för naglarna och ger dem en möjlighet till att inte bli svagare av det starka materialet som akryl är.

Mimi gjorde dem lite extra långa då det är snart helg så det är tur att jag inte har bokat något boxningspass ännu =)

Självklart målar Mimi liksom Foroogh med Shellac som gör att lacket håller sin glans i närmare 3 veckor.

Här de senaste färgerna från just Shellac som Mimi hade fått in igår.
DSC_0098
Den färgen jag valde idag är lite röd/orange … <3 Visar den på bild imorgon …
DSC_0100
Här kontaktuppgifterna till Mimi som även tog gjorde mitt och Jessicas ansikte fri från all små ”hår fjon” genom en trådbehandling som gjorde en otrolig skillnad. Funderar på att ge mamma ett presentkort på det till mamma när hon fyller år (kostnad ca 300:-) för med åldern kommer lite hår där vi inte vill ha det =(
DSC_0107
Nu skall Nicole och jag ta en kvllspromenad med Knut och andas lite frisk luft innan vi stänger in oss för kvällen och natten …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *