Besök av Terece & Mona …

Efter att ha lämnat Nicole i skolan (Knut och jag får nöjet att dagligen följa med henne) gick jag hem igen för att få besök av Jessica kl. 8 då vi ville fota maxi klänningen från Love Forever som kom igår.

Klänningen finner du HÄR.
DSC_0099
Vi valde att fota inomhus för att miljön är inte speciell charmig eller lockande än så länge =)
DSC_0120
Jag vill åka till värmen för att fota alla vår/sommar kläder =) men icke …

Idag hade vi besök av Terece som är kvinnan bakom märket Love Forever samt av hennes underbara mamma Mona. De visade höst/vinter kollektionen och vi plockade ut lite godbitar med print och färger som vi gillar och som känns ”oss” <3
DSC_0167
Här har du exempelvis två stickade tröjor just från Love Forever som vi har i butik och i webshopen just nu. Då jag älskar guldiga toner så är DENNA given till DESSA chinos från italienska Two Women in the World. Jag har storlek 27 på bild och tycker för det mesta att det är den storleken jag har. (169 lång på 64kg) =)IMG_1356Även DENNA rosa finns om man föredrar mindre glittrig känsla =)IMG_1378
Vill du ha en fantastisk väska i underbara nyanser så vill jag avslutningsvis rekommendera DEN HÄR som jag precis har lagt ut på webshopen.
DSC_0155Efter att ha avslutat vår order var jag kvar i butiken en stund för att 1615 lämna den och träffa min lilla på Espresso House där vi tog en liten fika/kaffe innan vi gick vidare till utvecklingssamtalet som väntade i skolan.

Det var riktigt mysigt att se hur hon ledde det och hur hon lyste när hon fick beröm samtidigt som hon inte tappade leendet när hon själv berättade vad hon ville bli bättre på. Log inombords vid flera tillfällen för hon har verkligen en positiv syn på det mesta och det är något jag är väldigt glad över.

Positivitet är ett fantastiskt egenskap <3

Nu sitter vi vid köksbordet. Nicole pluggar historia här bredvid mig och snart skall vi avsluta dagens ”måsten” för att gå vidare till vårt favoritord, ”kvällsmys” =) Böcker/serier och sängen väntar snart innan det är dags att sova en god natts sömn innan morgondagens små och stora måsten väntar på oss alla …

2 thoughts on “Besök av Terece & Mona …

  1. Hej!

    Har frågat lite innan kring lampan som syns i bild 3, är intresserad av den stora, pris och är det inkl. lampfot ni säljer den? Är det denna: Lampshade Wild S.Feathers L Artikelnummer: 3069 Size: H 28 x Ø 40 cm Product code: 3069 Tack på förhand! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *