Inköp i Göteborg & light …

Idag träffades Jessica och jag direkt efter att ha lämnat våra barn i skolan för att åka och titta på olika mattor och då framförallt Patchwork mattor men även andra orientaliska mattor som tillhör de nya trenderna. Vi skall nämligen köpa in olika mattor för att sälja dem både i butik & i vår webshop. Vi kommer att köpa in dem från Mattbolaget i Borås, länk HÄR.

De säljer dock inte till privata personer men endast till butiker. Titta dock gärna in på deras hemsida för att titta lite på vad de har att erbjuda i sin stora sortiment. Vi blev helt kära i alla olika fantastiska nyanser som präglar just Patchwork mattorna då de har en riktig lyx känsla i sina dova färger som skiftar i olika nyanser. Imorgon kommer bilder <3

Våra första kommer nästa måndag och då dyker de upp i vår webshop HÄR.

Efter vårt studiebesök åkte vi tillbaka till butiken för att packa ordrarna som har kommit in under helgen och så körde vi dem till DHL som sköter våra leveranser.

Från DHL till Fashion House i Göteborg för att lägga order på engelska märket Religion, på italienska 2W och på Tigha.
DSC_0051
Så otroligt många snygga kläder som kommer i augusti/september. Gillar du denna skinnjacka?IMG_1260Snart kommer de från samma märke och som tillhör vår/sommar kollektionen. De borde anlända innan slutet av mars vilket jag hoppas på då jag tänkte att en av dem skulle få följa med till New York … Lite lustigt att vi båda hade den sköna och läckra koftan från Tigha som du finner HÄR.DSC_0052Själv hade jag ett vanligt svart linne under min. Flera kommer in i augusti, både i svart och i mud.

Jess smygfotade mig medan jag provade en underbar liten jacka som vi dock har beställt i väst model. Helt underbar <3
IMG_1278
Självklart har vi en budget som vi har att rätta till oss efter. Hur mycket tror vi/hopppas vi sälja på ett år för att kunna gå runt med två löner, hyra och alla de övriga kostnader som att driva en butik & webshop innebär? Kommer vi att kunna sälja allt på ordinarie pris och hur mycket av varorna kommer att säljas på rea?

Man skall inte glömma när ni ser att något är på 10-20% rabatt att det är butikens marginaler som försvinner för butiken får fortfarande betala samma pris för varorna från sina leverantörer. Ibland reagerar man kanske inte ens på en rabatt på 10%  men idag vet jag att det är kanske just de 10% som en butik behöver för att kunna få en vinst. Det är rätt så intressant att lära sig att något faktiskt inte är som man trodde.

Vi är väldigt nöjda med dagens inköp på dessa tre märken som har något vi älskar för det är otroligt viktigt för oss att sälja kläder som vi själva gillar … Det lustiga är att just när vi var på väg ut för att åka hem fastnade min blick på en Religion print som fanns som extra order för just sommaren. Fick reda att ingen annan butik hade köpt in den MEN detta gjorde att jag blev ännu mer övertygad över min magkänsla.

Som med tröjan från JustR med ett frågetecken som ingen annan har visst beställt då de vågade inte vågade vi istället. Ett linne och en tisha med en underbar läcker och lyxig print kommer att göra många glada och jag hoppas att min magkänsla är rätt för det är lite som att spela på lotteri ibland. Jag älskade dem och Jessica höll med så de kommer … <3 och då troligtvis nästan bara hos oss i Sverige =)

Vid 14.30 var det dags att åka hem till Borås och då vi inte hade hunnit äta hämtade vi Jessicas dotter Millie som skulle låna en bok på biblioteket och åt på deras kafé där.

Armband från Valerie HÄR.
DSC_0070
Jessicas tisha finner du HÄR och medan jag har DESSA jeans från Please har Jessica DESSA. Vi har uppdaterat Just R jeansen med två storlekar HÄR.
DSC_0093
Johanna tävlar om Finest priset som årets träningsblog, Magdalena som årets kändisblog och jag tänkte att någon skulle kunna nominera mig i framtiden till årets kostblog för jag har ett enkelt recept för att leva mer hälsosamt och gå ner i vikt. Dela det du vill äta i 2 bitar för 1/2 är light !!!

Visst är det helt fantastiskt enkelt? Keep it simple är mitt motto så vi körde just en halv portion … Att vi delade på ytterligare en är en helt annan historia =)
DSC_0074
Imorse när vi köpte kaffe innan var färd mot Gbg fick vi en underbar söt chokladbit som var hjärformad. Utan att tänka mig för, kanske av tacksamhet för att vi fick detta tog jag den i munnen när Jessica påminde mig ”Michela, vad gör du? Vi skall ju köra utan socker i en månad!!!” Fick spotta ut den där lilla jäkeln men var lite glad att jag hann smaka lite =)

Nu skall Nicole och jag lägga oss i sängen och mysa till en ny serie hon tittar på.

Imorgon har vi åter som vanligt öppet i butiken 10-18 <3

Välkomna!

 

 

8 thoughts on “Inköp i Göteborg & light …

  1. Tur att du fick smaka lite av chokladen iallafall. Jag skulle inte kunna hålla mig utan socker i en månad. Jag håller tummarna för dig! Förstår detta med marginalerna på kläder, och att när det är halva priset på kläder (som man som kund älskar) då ger ni nästan bort kläderna. Hoppas att det går bra för er iallafall. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *