Underbara läckra mattor från Mattbolaget Borås

Vi har haft Patchwork mattor i förra butiken och självklart kunde vi inte låta bli att köpa in några till den nya. Igår åkte vi till Mattbolaget i Borås, se länk HÄR för att köpa in en till nedre våning och då många har frågat oss om just våra mattor tänkte vi att vi kanske skulle utöka utbudet på ”inredning” i webshopen med att just erbjuda några mattor till våra kunder som också är intresserade av dessa.

Jag har sedan tidigare varit påläst om att dessa original mattor som går under benämningen Patchwork i och med ”lapptekniken” är gamla orientaliska mattor som är 100-130 år gamla. Man har då tagit vara på de bättre bitarna på dessa för att just sy ihop dem till en unik sådan. Varje matta blir därför en helt unik sådan när den är i original skick. Så ser de ut från början efter att man har sytt ihop dem och även dessa skall vi sälja hos oss.
DSC_0035Däremot har många sett dem i inredningstidningar efter att de har lagts i en speciell tvätt för att färgas så att det blir en specifik färg på dem som dock varierar i olika nyanser av den.  Just på dessa kan resultatet variera på ca 5%, dvs. ser du en bild på en matta och beställer en liknande så är den till 95% likadan.

Här några snygga exempel på dessa snygga original mattor
DSC_0039
DSC_0037
Multicolor mattan i Patchwork har alltid varit en favorit hos många kunder så här ser ni den som vi kommer att erbjuda till er kunder.
DSC_0044
Andra färger på Patchwork
DSC_0008
DSC_0005
IMG_1241
IMG_1243
En favorit som jag tror att jag själv skall inhandla är denna i Kelim mattor som dock är lite dyrare eller en Patchwork i rosa … Bild kommer nästa måndag när vi skall hämta till butiken vår första leverans.
DSC_0041
Några mattor kommer inom en vecka in i webshopen men du kan så klart även beställa dem.

Följande storlekar finns som standardmått:

– 140×200, pris: 3899:-

– 160x 230, pris: 5998:-

– 200×300, pris: 8199:-

Priserna ovan gäller för Patchwork mattorna och vill du beställa någon av dem så att du garanterat får en ringer du oss till butiken, vi tar då 1000:- i handpenning. I annat fall kommer de snart i vår TheLittleShowroom.se

Vi tycker att det skall bli riktigt kul att få ha dessa fantastiska mattor i vår sortiment så att vi inte bara kan inspirera i klädsel men även lite gällande inredning <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *