Ber om dina röster …

Tävlingar är tävlingar och när man blir nominerad till en utmärkelse så får man självklart en önskan att få gå upp och få ta emot priset som är mer som ett slags kvitto på att man har gjort något som uppskattas och som är bra.

Med detta sagt innebär det så klart inte att det alltid är vinnaren som är bäst (det vet vi alla att ibland vann inte vår egna favorit) men nu gäller det att få dessa två kvinnor att vinna var sin kategori på Finest Awards där jag tidigare bloggade och som årligen bjuder på en stor gala på Café Opera.

Anledningen är enkel ”because they`re worth it” …

HÄR hittar du alla kategorierna och Johanna finns under kategorin ”Årets träningsblogg”. De som såg oss i ”Småstadsdrottningar” vet att vi båda var med i serien  men tror ändå att Johanna är mest känd för sin debut i ”Ensam mamma söker” för det är nog en benämning som medföljer i många år efter trots att hon inte längre söker då hon fann ”the right man” efter inspelningarna.

Kärlek och träning är två recept som har gjort att Johannas viktresa men framförallt träningsresa är värd att inspireras av. Till skillnad från många andra som kanske alltid har fått äta allt de har velat utan att behöva tänka på ordet ”vikt” så har Johanna inte fått detta gratis. Hon tillhör, liksom mig och kanske även dig, de kvinnor som går upp av att äta mer än vad man förbrukar och detta känns rätt så rättvist =)

Nästan dagligen lägger hon upp bilder på träning för att inspirera andra men även för att själv inte tappa den kärleken till träning som numera präglar hennes liv. Rösta helt enkelt på hennes blog för detta …
971758_10151449362423660_1340632702_n
Under årets ”kändisblogg” finner du Magdalena Graaf och anledningen till att  jag tycker att hennes blogg skall vinna är enkel. Magdalena bjuder på självdistans, humor och mänsklighet. Vet ingen annan som kan lägga upp bilder på sig själv i mindre smickrande miner och som bjuder sina läsare på ostädat hem, tankar om att man faktiskt även som känd kan vara lite nere och som alltid visar prov på ödmjukhet.
264487_538506436197111_1732337196_nTror mig veta att för Magdalena är det viktigt att inte bara visa upp den glamourösa sidan som många tror att kändisar har. Hon är noga med att skriva och få sina läsare att förstå att fasader är fasader, att det vi tror om andra inte alltid är en sanning. Alla har problem av alla olika slag, oavsett vad man heter, vi har bara olika typer av sådana.

Jag uppmuntrar dig att rösta på just hennes blog för att den är mänsklig precis som hon själv är <3

Avslutar med att tacka dig för din hjälp med att rösta på dessa två kvinnor som inspirerar/motiverar sina läsare med ord och bilder i sina respektive blog <3

5 thoughts on “Ber om dina röster …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *