En månad kvar …

Om en månad åker lillan och jag till NY efter att jag vann resan genom Mr Jet. Det skall bli så otroligt roligt att få uppleva en stad som de flesta älskar för sin puls, sköna stämning, shopping och av den enkla anledning att det är just NY.

Vi har bokat biljetter till musikalen The Lion King på Broadway. Såg denna musikal i London för några år sedan med min syster och mor och vi alla blev helt betagna. Tycker därför att det skall bli roligt att Nicole får uppleva den tillsammans med mig <3 Se trailern HÄR. Får gåshud av den …

Självklart finns det även en utflykt som går i ”Sex and the City” anda, där man får se olika platser där olika scener har spelats in, Nicole vill gärna göra den men då den är 4 timmar lång och på engelska skall vi leta upp ngn plats själva och använda tiden till annat =)
IMG_1167
Visst blir man glad av denna bild? Man känner helt plötsligt själv för att ha ett tjej gäng att åka iväg med, luncha och dricka Cosmopolitan med men så lever vi inte riktigt det livet. Mina Jimmy Choo skor som jag fick en gång innan jag skulle till Paris med en dejt har jag aldrig använt på riktigt då de är alldeles för svåra att gå i. De är en inredningsdetalj istället för ett par skor och det är inte riktigt något tjejerna i serien skulle godkänna =)

Vem känner du dig mer lik? De har ju trots allt valt fyra olika karaktärer och utseenden för att majoriteten av oss kvinnor skulle ha någon att identifiera oss med. Jag vet vem jag gillar mest och vem jag tror är mest lik i sättet att tänka men du kanske svarar något annat.

Visste du exempelvis att vi kvinnor tittar på serier om vi tycker att det finns en snygg tjej/kvinna mer än en snygg man? Detta kan upplevas som märkligt men åter vill vi gärna titta på någon som har något som vi själva skulle vilja ha. Det kan vara ett fysiskt eller psykiskt egenskap som tilltalar men just en faktor för att få en kvinnlig tv tittare till just den serien/tv programmet.

Rätt så intressant att titta på olika program, kolla på deltagarna och inse vilket tänk som finns bakom valet av dem. Liksom en jury i en amerikansk domstol så lovar jag att för det mesta ligger det mycket jobb bakom rekryteringen av deltagare, speciellt i USA där lite lämnas åt slumpen.

Nicole tittar på ”Sex and the City” just nu, hon har älskat den serien sedan länge och visst finns det något starkt och befriande med denna fantastiska serie med kvinnor som tar för sig av livets goda då det goda erbjuds <3

Själv känner jag för att boka en helg med väninnor och dricka just det … Cosmopolitan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *