Blåsiga söndag …

Igår eftermiddag tog jag min dotter och Millie till Knalleland (har inte varit där på 2 år tror jag) då Millie skulle byta något på BR där och då jag ville in på Lagerhouse för att köpa någon kartong förpackning där lite smått & gott skall plats för att skickas till min syster <3

Millie har hittat på en egen ”namnsdag” som hon firar idag så hon fick välja något litet och det blev en rosa dagbok med lås naturligtvis =) Gillar själva tänken att istället för att vara ledsen att kalendern inte innehåller sitt namn som namnsdag så vänder man på det och hittar på att man har ett extra namn bara för att … Är man så smart i sitt tankesätt är man definitivt värd en liten present från Gudmor. Grattis på ”namnsdagen” Millie som idag heter dock något annat =)
IMG_1134
Vi mötte upp Jessica som hämtade upp sin dotter medan Nicole och jag tog oss en liten promenad hem. Skönt med lite luft innan kvällen.

Vad gjorde ni igår kväll? Tittade ni på Mello? Jag är inte född här i Sverige och är därför rätt så ointresserad och konstigt nog är min dotter inte heller den som vill titta så vi satt i soffan med filmer och Ben&Jerry då glass är nog bättre än godis en lördag kväll … =)DSC_0003
Medan Nicole tittade på sina serier då hon inte ville titta på en gemensam film satte jag bredvid och chattade lite =) Otroligt vad tiden ”springer iväg” när man knäpper lite med fingrarna …

Morgonen har dock spenderats med att gå till Scandic Plaza här i Borås för att äta hotel frukost med min mamma.
DSC_0005
Själv njöt jag av att ha på mig min favorit kofta som finns HÄR. Jag har storlek S på mig men den är rätt så stor i storleken så gissar att en S kan ha XS och en M kan ha S …

Medan mormor och Nicole leker lite i vår kaotiska lägenhet (det har målats i vardagsrummet) så allt på väggarna har tagits ner så skall jag nu hoppa in i duschen och tvätta håret. Vid 12 skall vi nämligen gå på bio för att njuta av filmen Frost som skall vara en underbar film, perfekt denna blåsiga söndagen.

Efter det får det bli träning för det handlar om att inte ge sig själv någon utväg att låta bli, jag måste helt enkelt hitta tillbaka till när jag bara längtade till gymmet =)

Önskar er en underbar söndag so far … <3

2 thoughts on “Blåsiga söndag …

  1. Jag såg mellon igår men jag tyckte den var ganska trist faktiskt. Hoppas på en bättre omgång på lördag. Vad mysigt ni haft det. Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *