And the winner is …

För några dagar sedan lanserade vi på butikens facebook sida som du finner HÄR (gilla oss gärna om du inte redan har gjort det) en tävling där man skulle skriva vad man tänkte överraska sin man/hustru/vän/barn eller annat på just Alla Hjärtans dag. Själva upplevelsen/presenten skulle kosta ca 1000:-, vinsten från oss är ett presentkort på 1000:- och den eminenta juryn som fick avgöra tävlingen är våra döttrar.

Redan igår kväll satt min egna dotter och tittade på några frågor och hon var lite ”besviken” över att så få svar hade kommit in =) Idag hade alla tre tjejerna möte här i butiken, på vårt lager. Det var mycket allvar så jag fick inte ens sitta där och lyssna men ibland har man stora öron och lyssnar ändå.

En mamma hade skrivit att hon hade givit sitt barn ett par Uggs och då hörde jag Millie kommentera detta med ”ja, det är iaf. omtänksamt av henne att tänka att dotterns fötter håller sig varma” Log för mig själv sittandes på ”kontoret” där jag fixade med ordrar.

De diskuterade på fullt allvar och kom till mig för att fråga vad ”The Reef” var för ställe. Efter ca 30 minuter var de eniga dock. Jessica och jag lyssnade på orden och motiveringen …
DSC_0001
Så här lyder motiveringen:IMG_1130
Vinnaren är … ANNELIE GRÖNLIND!!!
1514578_719410284759865_532614811_n
Grattis fina Annelie som varit kund via telefon och nu via nätet hos oss sedan länge! <3

Nästa gång du ser något du gillar och vill ha så ringer du till oss så har du 1000:- tillgodo på ditt köp!!!

Kanske lockar min favorit blus från Fira, denna har jag på mig idag! Tom. Gunilla och Lotta som är designerna bakom märket Fira ler åt mig då de själva mer eller mindre förknippar mig med Cia blusen då de vet hur mycket jag gör PR för den och hur mycket jag gillar den.
IMG_1129
Kvinnlig och söt samtidigt och den finns så klart i vår webshop HÄR, jeansen finns HÄR.

Juryn och lämnat butiken för att leka och vi jobbar vidare denna rätt så tråkiga lördag med lite regn. Vi får helt enkelt göra det bästa av dagen och mysa i vår lilla söta butik med tända ljus och kaffe …

Kram på er och se till att delta i nästa tävling som vi kanske kommer att köra igång om ett par veckor!

På måndagar några veckor framåt kommer butiken att vara stängd så att vi kan jobba med webshopen samt inköp <3

 

2 thoughts on “And the winner is …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *