Alla Hjärtans dag med min käraste …

Jag har turen att få fira Alla Hjärtans Dag med min dotter i år och då hon kom just idag som första dag på veckan hos oss träffades vi hemma vid 16 tiden för att kramas, mysa och gå till restaurang Babbel vid 18 där vi hade bokat bord.
IMG_1095
IMG_1096
Vi beställde in olika tapas rätter och njöt av den goda maten. Min favorit tapas är bacon lindrade dadlar så den var ett måste på vårt bord. Goda små rätter och byte av Alla Hjärtans dag presenter. Nicole fick sin parfym och hjärtformade tvålar från Lush och från Jessica med familj en rolig pyssel som sysselsätter oss i skrivande stund. Lite komplicerad bara =)

Mitt paket från min dotter <3
IMG_1093Själv fick jag en halskrage som Nicole har stickat själv. Den var menad som en halsduk från början men då hon troligtvis tröttnade innan mål bestämde hon sig, smart nog att byta ”koncept”  så hon sydde ihop den till en krage istället=) Gillar när man tänker street smart =)DSC_0031Till Babbel hade vi med oss även presenterna från Jessica som  gav mig en necessär då min från Victoria Secret försvann när jag var i Stockholm sist samt dessa underbara små vita rosor. Love them!DSC_0029Har du/har du haft en trevlig kväll? När Nicole och jag gick från restaurangen sa min dotter ”Mamma, såg du det paret vid bordet nära dörren? De måste ha haft tråkigt för de satt med sina telefoner” Ett intressant iakttagelse från ett barn som ser en tråkig verklighet som vi själva är ansvariga för … Hoppas ni har lämnat era mobiler och nyfikenhet för vad som händer på instagram/facebook och bloggar vid sidan för att umgås, prata och kanske något annat om ni så önskar …

Kram på er!

 

 

4 thoughts on “Alla Hjärtans dag med min käraste …

  1. Låter som en mysig kväll. Själv tillbringade jag Alla Hjärtans med min dotter, som snart är 4 år. Hon fick bestämma maten. Jag gav henne en lyxig chokladaskar och jag fick ett fint hjärta av henne, som hon gjort på dagis.

    Kram till dig och din dotter

  2. Trots influensafeber på över 39 grader så blev det en riktigt mysig alla hjärtans dag för min del <3
    Min älskade fixade med mat, tände ljus, dukade fint och sen mös vi i soffan hela kvällen. Det gäller att ta vara på stunderna och göra så bra som möjligt av dem. Att vi sen somnade i soffan båda två innan klockan hunnit bli tio är en annan historia :-) Det var ju faktiskt fredag ;-)

    Härlig iaktagelse av dottern…. Skräms av att vi låter telefonen/datorn styra våra liv så mycket :-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *