Gym och halva Valentine =) …

Klockan 6.15 vaknade jag och tänkte ”vill inte” men så reste jag på mig då Jessica och jag hade lovat varandra men framförallt oss själva att vi nu verkligen skulle börja träna för vi har sagt det men inte gjort det =) Självklart har vi en massa olika orsaker och ursäkter för att inte ha hunnit men så kanske de ses även som bortförklaringar av de som redan är inne i rutinen och som kanske inte riktigt förstår att man ibland inte orkar ytterligare ett måsten i livet för visst är det ett ”måste” innan man upplever det som något skönt för kroppen & själen.

Jag värmer alltid upp vid rodden och gör som otränad ca 2100 meter på 10 minuter. Efter det blev det olika maskin på gymmet för att avsluta med plankbollen och lite andra statiska övningar som stärker bålen. 3×15 och nästa gång skall jag köra med ett ben för då känns det så klart lite extra =)
IMG_1075
IMG_1078
Otroligt skönt att komma igång igen får jag väl erkänna så nu skall jag försöka att inte bara blogga att komma igång men även att göra det själv =) Två gånger kondition och två gånger styrketräning. Fyra pass så är jag nöjd för mitt mål är att komma igång och bli starkare men är inte ute efter en massa muskler, snyggt på andra kanske men inte på mig <3

Alla Hjärtans Dag idag och vi har laddat med socker & hjärtan här i butiken …
DSC_0003
Både Tania och Fazli har tittat förbi och en massa skratt blev det så klart … =)
DSC_0009 2
Av Tania har vi fått bars från Herbalife istället för blommor då hon vet att vi älskar dessa protein bars. Om ni är lika noggranna med kcal som jag är =) (ibland) så skall ni veta att vanliga bars ligger på ca 220 kcal medan dessa ligger på 120. Viktigt för mig som är skadad i kcal tänk =) Tack Tania för världens godaste protein bars, har ni inte testat dem släng iväg ett mail så kan jag fixa …
DSC_0017
Som sagt, ibland tänker vi kcal =) Idag är det ju trots allt Alla <3 dag och jag köpte de minsta små muffinsar jag fann med små hjärtan till Jess och mig.
När jag köpte för första gången min Luxe foundation såg Jessica direkt att jag såg annorlunda ut och hon ville så gärna beställa den själv så idag fick hon den av mig som en liten present denna dag. Du kan läsa om Luxe HÄR och på samma länk kan du även köpa den om så önskas.
DSC_0018
DSC_0027
Tack för Alla Hjärtans dag rosorna säger jag till killen som har sett till att jag fick det som de flesta i ett förhållande får en sådan här dag =)
DSC_0001
Två timmar kvar sedan skall jag krama min underbara egna <3, min dotter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *