Middag & trådbehandling …

Ytterligare en dag går mot sitt slut och det har det med en massa skratt tillsammans med min väninna Linda som jag har ätit middag med på Vinbaren här i Borås.
DSC_0025
Det är verkligen så mysigt att bara sitta och prata allt från rensa avlopp, psykologi till Obama. Vi ställde väldigt allmän bildade frågor till varandra emellanåt som ett bevis på vårt intellektuella samtal =)

Olika vänner uppfyller olika ”hål” i ens liv. Vissa vänner kanske man ringer när man är ledsen, andra när man behöver hjälp med praktiska detaljer och efter kvällens samtal så är jag numera medveten om vilka kunskaper som Linda tycker jag besitter och som hon kan fråga mig om … Hahaha!

Verkligen en mysig kväll med skratt och nästa fredag skall vi träffas några stycken i butiken efter stängning för att sitta och prata, planera någon helg till sommaren och dricka lite av alla de underbara champagne flaskor vi fick på invigningen. Var i Sverige skulle du rekommendera oss att åka för att ha en rolig helg någon gång under sommaren? Gärna tips …

Under dagen idag har både Jessica och jag turats om att gå till Salong Familjen Sandwall för att göra något som ingen av oss hade tidigare gjort: trådbehandling i ansiktet!!! Vet ni vad det är? Det är en teknik som man använder för att ta bort alla de små hårfjun man har på vissa håll i ansiktet, man tar bort dem från roten vilket innebär att vissa inte ens växer tillbaka. Känner mig så otroligt len i ansiktet nu och det känns så skönt!!! Även Jessica var otroligt nöjd så jag funderar om jag skall ge min mamma detta i present när hon fyller år.
DSC_0016
Tack snälla för idag och har ni aldrig provat så rekommenderar jag detta. Att göra hela ansiktet kostar 300:- men vill man behandla bara några speciella områden så varierar priset så klart. Ring och fråga om du vill boka eller har frågor. HÄR hemsidan.
DSC_0017
Här hemma råder total kaos då hallen och vardagsrummet målas om, dvs. de vita väggarna blir omålade i vitt. Efter att ha bott i denna lägenhet i närmare 6 år så var det dags för detta och imorgon skall allt målas om en sista gång för att vara säker på att det blir vitt vitt =)

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag och min dotter kommer till mig just imorgon. Vi skall fira tillsammans denna dag med middag och någon liten present. Nackdelen med att vara singel sådana här dagar som går i ”kärlekens tecken” är att man inte får rosor, nallar, choklad praliner eller LV väskor =)

Bästa blomsterbutiken Buketten som vi ligger grannar med får kanske se mig komma in och köpa rosor till mig själv =). Vi har dock fått blommor från My som varje vecka i 4 veckor framåt ser till att vi får en ny blomsterbukett levererad till oss som inflyttningspresent. Tack underbara du för detta <3
DSC_0001
Nu skall jag ta på mig mina krämer och krypa ner i sängen. Imorgon kl. 7 skall Jessica och jag träffas på gymmet för att köra lite styrketräning och kondition, båda måste nu få en kontinuitet i våra scheman så att vi orkar mer och känner oss i form =) Har ni alla som givit nyårslöften om träning och sund kost hållit detta? Inte jag minsann men så kanske jag gillar att komma ingång när inte alla andra gör det =)))

Sov gott <3

8 thoughts on “Middag & trådbehandling …

 1. Kämpa på :D!

  Själv startade jag året med att träna hårt pass 4 ggr i veckan tills jag skadade knät på ett tufft grupp pass … så nu står jag här 4 veckor senare och behöver sjukgymnastik istället :(. mindre kul. MEN desto mer peppad när jag väl kan börja träna igen. För jösses vilka resultat det blev på bara 1 månad när man tränade hårt kondition och styrka 4 dagar/vecka.

  Heja heja Michela! kämpa på! You will make it!
  Kram <3

  Happy Valentines Day <3
  LottaF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *