Hotel & inköp …

Som lovat kommer några bilder från sviten där jag bodde igår kväll …

Jag älskar att bo på hotel, ren avkoppling för själen även om jag nu kom fram sent på eftermiddagen och checkade ut redan vid 9 idag =(
DSC_0001
Badkar är något som får mig att känna mig som en liten flicka framför en present för jag älskar att ligga bland en massa skum och bara njuuuuuta av att inte göra något …
DSC_0006
DSC_0005
DSC_0012
DSC_0003
Det läckra utsikten från ”vardagsrummet”
DSC_0013
Några av er läsare har frågat mig hur jag upplever den brun-utan-sol från James Read som jag köpte. Den är verkligen helt fantastiskt så titta in HÄR för att läsa om märket. Den här tiden på året är man så blek och då jag gillar att ha lite färg är detta ett mycket bättre alternativ än att sola solarium och så gillar jag att ha tishor och annat som inte alltid är långärmat och lite färg gör att man bara känner sig fräschare.

Efter min lilla done i min bucket list så ringde min vän och frisör Fazli som kom till hotellet vid 23.30 för att dricka lite skumpa med mig. Vi satt och pratade fram tills 2 och då började mina ögon att gå i kors medan han var hur pigg som helst och ville nog fortsätta vårt ”djupa” samtal om olika ämnen.1898230_10153844241730473_233441970_n
Klockan 730 imorse ringde min dotter som hon alltid gör när hon är på väg till skolan och jag var rätt så trött och sliten när jag tvingade mig själv upp, tog ett bad och tog på mig för att gå och äta av den goda frukost buffén som väntade. Fazli kom och gjorde mig sällskap då vi båda skulle jobba …

Klockan 930 var jag i Valeries Showroom och togs emot av Anki,  Valeries underbara mor som visade mig kollektionen för hösten/vintern 2014/2015. Min väninna Mikaela kom också för att titta och för att umgås mitt i inköpen.
DSC_0015
Inom en vecka får vi några av dessa underbara kuddar att sälja i butiken<3
DSC_0017
DSC_0018
Till hösten beställde jag en sådan otrolig vacker lång svart kappa med knappar i guld, en kavaj och så mycket annat ursnyggt från detta svenska märke som har uppmärksammats mycket i median och som har vunnit den prestige fyllda Guldknappen.

Den här skapelsen har jag beställt endast två av då den skall dra blickarna åt sig, vilket den självklart gör …
DSC_0022
Hoppas bli bjuden på någon fin fest så att jag kan ha en anledning till att klä upp mig ordentligt … =)
DSC_0025
Den här toppen la jag ut på instagram och många gillade den så klart. Hur vacker som helst men vi får vänta till augusti innan denna kollektion kommer till butiken. Först är det vår/sommar kollektionen som skall komma ut för att göra oss nöjda.
IMG_0814
Några vill veta vilka jeans jag har på mig men HÄR kommer ni direkt in till vår werbshop där ni kan köpa dem. De kommer från italienska märket JustR och se vilken läcker bling bling de har …
DSC_0036
Nöjda med inköpen hos Valerie åkte Mikaela och jag till showrummet där bland annat just dessa jeans fanns att köpa in. Ja la en rätt så stor order (tycker jag) på JustR och många gillade på instagram den tröjan med leo print och ett ? på framsidan. Det lustiga är att en enda butik till har köpt in den =) vilket glädjer mig … Hoppas nu bara att inte flera butiker ringer in den när de har sett den på min instagram =( Kul om vi är få som har den i sitt sortiment.

Jag vågade köpa in även dessa nu till mars. Gillar oftast inte zebra mönstret då man har sett den på en mängd olika bloggar och då alltid från samma märke. Den här är dock kaxig och kaxighet sticker ut på ett läckert sätt. Sex stycken är beställda.
IMG_0837
En söt liten yorkshire övervakade själva ordrarna =)
DSC_0033
Efter denna order på JustR som kommer redan i mars/april och för MissMe följde Mikaela mig tillbaka till hotellet då jag hade lovat att ta med mig Fazlis väska som han inte ville ha med sig på flyget. Ni anar inte hur tung den var då den innåller en massa hårprodukter men kunde inte säga nej då han frågade.

Inte riktigt läge efter att han hade fixat plattång åt mig kvällen innan =) Trött och med mjölksyra pga. alla väskor kom jag till butiken vid 17 för att jobba sista timman.

Dagens sköna outfit är Firas nya blus i fint leo mönster, du finner fler bilder på webshopen HÄR och så JustR jeansen som jag länkade till längre upp.
IMG_0853

Ikväll skall jag göra minsta möjliga och njuta av en skön fredag kväll i sällskap av någon jag gillar väldigt mycket, mig själv =) och så skall jag om en stund ta fram min bok och njuta av ord och tankar…

Önskar er en mysig fredag kväll <3

 

8 thoughts on “Hotel & inköp …

 1. Hej
  Är väldigt intresserad av den brun utan sol som du använder. Men eftersom jag har väldigt ont av doften från flera andra av dessa produkter så undrar jag om även denna luktar illa?
  Tack för en jättebra blogg!

  1. Tack snälla Karin. NEJ, den doftar inte den typiska ”brun utan sol” doften och jag upplever själv att man får en fantastisk fin färg av den. Välj en av deras mindre burkar om du känner dig osäker men värd att testa, lovar … Hoppas du blir nöjd med den för visst är det skönt med lite färg denna tiden på året =)

 2. Nyfiken på din bucket list. … önskar jag själv skulle ha en sån…har alltid nåt jag längtar till svårt att vara Här & Nu.. kram o njut av kvällen

  1. Då tycker jag att du skall skriva en så att du kan fokusera med att göra det du skulle vilja göra. Det blir tydligare för en när man skriver ner dem så jobba på det och jobba på att förverkliga dem. Life is too short =) <3

  2. Yes Life is too short & allt jag längtar till jämt är antagligen sånt jag jag skulle skrivit ner…men när en sak/ grej är förbi längtar jag genast t nästa. ..

 3. Åh är den snygga blusen redan slutsåld…det hade kunnat bli mitt första leopardmönstrade plagg :-D

  Hoppas den kommer in igen, en 41-åring måste väl kunna bära upp den :-))

  Grattis till den avbockade bucket!

 4. Gokväll!
  Fick mina byxor idag Just R Tess storlek 42 (s) såå snygga :) Men dom är väldigt baggy på mig, rädd för att dom blir alldeles förstora vid användnig? Såg att du har Just R guld & bling i storlek 40 , tror du dom skulle bli bättre till mig Michaela? Tigha koftan blev kanonbra, såå snygg kärlek där ♥ kramizar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *