Done from my bucket list & hair problems …

Jag har sagt att mitt mål i livet är att sitta på min gungstol när jag har blivit gammal med insikten att jag har levt livet och inte bara tagit igenom mig det som vi kanske gör de flesta dagarna på året.

För att jag verkligen skall le över hur tokig vågad jag har varit har jag därför skrivit en bucket list där vissa saker är mer ok att blogga om medan andra är av mer privat karaktär … År 2014 kände jag att en viss sak skulle göras då jag helt enkelt … ville det =)

Igår kväll gjorde jag det och kan därmed bocka av detta från min lista och gör det med ett leende för det var så mycket trevligare än jag någonsin kunde ana och som vanligt upplevde jag inte någon nervositet alls trots att 99% hade nog upplevt någon form av det med tanke på situationen i sig som är ganska ovanlig.

Tummen upp för bucket listor!

Backar dock 1 timma från det för när jag kom fram till hotellet där jag hade blivit incheckad märkte jag att jag hade glömt min plattång! Jag vet att detta är så klart ytligt men ni anar inte hur jag kan se ut utan att fixa till håret lite. Jag kom dock på att min frisör och vän Fazli var i Stockholm så jag skickade ett sms och efter ett samtal ringde jag till Taxi Stockholm och förklarade mitt ärende till en mycket trevlig kvinna som hade stor förståelse för dramatiken i denna saknad.

En taxi åkte till den lokalen på Gamla Stan där Fazli höll på att utbilda några underbara kvinnor för att där hämta ut en plattång och för att sedan leverera den framför hotellet där jag bodde.
IMG_0773
Betalade taxi resan för plattången och gick tillbaka till den fina sviten jag fick bo i för att fixa till mig lite och så kände jag mig lite lugnare =)
IMG_0785
Bilder från rummet kommer senare ikväll för nu sitter jag på tåget på väg hem efter sällsynta upplevelser, underbara människor, inköp och vänskap.

Tack alla för dessa 24 timmar i Stockholm <3

2 thoughts on “Done from my bucket list & hair problems …

  1. Jag håller på att spricka av nyfikenhet. Inte för att jag vanligtvis är så jädra nyfiken (faktiskt) men du lever lite som jag anser man ”ska” leva. Utnyttja åren och dagarna till fullo, man brukar ju säga att man ångrar bara de man aldrig gjorde när man är gammal och grå. Så det är därför det är så spännande att få reda på alla upptåg du gör. Fantasierna bara sprudlar i huvudet. Haha. Ha en bra helg!!

    1. Ja, jag hade nog varit nyfiken själv får jag väl erkänna och det jag har gjort är nog inte så vanligt då jag tror att många kvinnor har vissa fantasier men få vågar förverkliga dem. Just på den fronten är jag nog väldigt trygg i mig själv och så har jag fram tills nu bara träffat underbara personer som igår som bara gör att man fortsätter våga =)
      Som sagt, livet är för kort för att ångra att man inte vågade om man nu känner för vissa saker =)
      Detsamma till dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *