Jobb & beställningar …

Klockan 9 denna morgon var jag redan i butiken för att packa ordrar då logistiken bakom en beställning kräver sina små rutiner som tar i slutändan lite tid men vi är så glada och så tacksamma att så många har hittat till vår lilla butik online <3
DSC_0048
Jag går oftast ner en våning där vi har vårt kontor & lager. Kontoret har en otrolig läcker fondvägg som vi egentligen skulle fota kläderna mot men belysningen där nere är alldeles för gul så vi får det inte att fungera.
DSC_0066
Visst är den här tapeten annorlunda/kaxig och läcker? Nu när det är så kallt har vi fotat hemma hos mig men min fondvägg skall jag tapetsera om så att även den blir lite mer kaxigare än den från Laura Ashley som jag har just nu. Tapetsera skall det göras innan sommaren så att vi kan använda den för att fota kläderna emot när vi inte kan vara ute.

Vi har dock försökt med utemiljö kort men lovar att vi frös och bilderna ser nog något stela ut =)

Tishan finner du HÄR och de snygga chinosen från italienska Two Women in the World (älskar namnet på märket) finner du HÄR.
DSC_0004
Så fort solen strålar igen skall vi fota om vissa kläder så att de kan inspirera lite mer än framför en vägg =) men som tidigare sagt ”Rom byggdes inte på en dag” och så inte vår webshop och butik.

Någon log att jag titulerar mig vaktmästare/VD/ägare på facebook men där skall även tilläggas modell/fotograf =) Multi skilling är det nya när man driver eget i motvind =) men fy den som ger sig …

Insåg för två dagar sedan att min necessär med alla mina produkter är bortglömd i Stockholm! Trodde att den fanns på hotellet men har mailat och de fann den inte så nu står jag utan något alls =( Ytterligare ett köp kommer snart på det som var nytt =( Ibland är det tur att man kan ta det på faktura och skjuta upp lite pengar problematiken som man har när mycket annat måste prioriteras före.

Min Alla Hjärtans Dag present till min lilla har kommit, älskar den själv så jag skall allt låna. Hennes Ralph Lauren parfym är slut och istället för att köpa någon från One Direction eller någon annan ”idol” kör jag mer på riktigt då flaskan är så snygg och hon (eller jag) kan ha den som en liten inredningsdetalj i sovrummet/toaletten.

HÄR länk till denna present, perfekt då den är på rea <3
DSC_0055
DSC_0056
Hon får dock även ett hemligt paket …
DSC_0037
Köper du något till Alla <3 dag och i så fall till vem?

Jessica kom och hämta mig på jobbet (mig och Knut) för att åka till möbelbutiken Mio här i Borås. Hemma har jag nämligen en vacker Arthwood soffa som jag dock skall sälja här i bloggen och på Blocket för att köpa den här som är lite större än den vi har idag. När jag har sålt min soffa som jag har idag och två vackra möbler som jag inte vill ha längre skall köpet kosta +-0 är tanken =) Tänk bort soffbordet och kudden i turkost och tänk till vackra kuddar från Valerie och Kamelo … Det kommer att bli så himla fint! 6-7 veckors leveranstid framför mig men den som väntar på något gott …
DSC_0073
Den här beställningen är jag så himla glad för och Jessica skrattade då det var nog det snabbaste möbelköpet någonsin. Den gick på 3-5 min. =) men varför vela fram och tillbaka när man vet? =)

Messade en bild på den till Nicole som svarade med ”Jippie <3 <3” =)
Tack Mia som hjälpte mig med denna order <3

Nu är jag tillbaka i butiken, skall snart runda av för att bege mig hem.

Knut och jag skall ut på en välbehövlig pw för att andas lite frisk luft innan vi skall försöka ladda upp nya produkter i webshopen <3

Kram på er!

 

 

One thought on “Jobb & beställningar …

  1. Hej! gillar tuffa tapeten med ”ormmönster”! vart kommer den ifrån? !bb home?
    Lycka till med nya butiken!
    Med vänlig hälsning Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *