Lite från dagen …

Två dagar utan socker med en bit pannkaka som ”fusk” … Blir mest kaffe nu eller inget alls för jag är så dålig med att planera mat … Får be min väninna Tania komma ner med lite protein pulver så att jag kan shaka =)

Se vilken läcker klänning från Religion vi fotade kl. 8 denna morgon … Den har inte hunnit komma till vår webshop än men du kan så klart ringa in din beställning också. 033-255151.

Lite för mycket ben för mina som har blivit delvis förstörda efter en operation men hoppas att klänningen gör att man fokuserar på annat istället =) Kompensationsfaktor heter det …
DSC_0114
Jessica på Kafé Viskan, idag hann vi med en kopp kaffe …

Tishan från Happiness finns redan i vår webshop HÄR och dessa läckra chinos från 2W har kommit i flera olika färger. På webshopen har vi hunnit lägga ut den mörkare bruna nyansen som är en favorit. Uppskattar att italienska märket 2Women in the world inte säljs i var och varannan butik & webshop. Sakta men säkert skall vi finna märken som inte finns här i Sverige är tanken =).

Nu fokuserar vi dock på att få in nya rutiner för logistiken kräver det.

Från vår stationära dator har vi problem med att ladda upp bilder till webshopen men tar jag min bärbara Mac så fungerar det utmärkt. Vad kan problemet vara tror du? Kan du sådant?
DSC_0020
Vi har nu även presentkort till salu och snart skall vi lägga ut dem på vår webshop också för visst är det mysigare med ett presentkort ibland så att man kan få välja själv? =) Kanske en Alla Hjärtans Dag present? Igår bokade jag bord på Babbels restaurang då jag skall bjuda ut min dotter på middag på Alla Hjärtans dag.
DSC_0133
Ikväll skall jag blogga om något som är intressant för oss som säljare och som konsumenter … Psykologi =) och apropå psykologi skall jag till min psykolog kl. 14 idag. Behöver nog prata av mig lite och få lite energi <3

6 thoughts on “Lite från dagen …

 1. Hej,
  Vill bara påpeka att det ligger fel telefonnummer under kontakta Michela i listen till höger. Lägg gärna även in en länk till web-shopen här också så slipper man leta i inläggen.
  Tack för en mysig blogg!

 2. Vad kör ni för web browser på den stationära? Internet Explorer? Testa att installera typ Firefox istället. Lycka till!

  1. Du har helt rätt för när jag sedan blev tipsad om att gå in på Firefox så fungerade det !!! Så glad för man blir så frustrerad att bara ”försöka” när man vet att man har mycket att göra och att ladda upp … Tack =)

 3. Hej Michela! Är väldigt förtjust i medalongtapeten som är i bakgrunden på fotona. Får man fråga vad det är för tapet?
  Tack på förhand!
  MVH Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *