Tid, samhällets bristvara …

Ja, glöm diamanter och allt som kanske är en lyxvara i våra ögon för jag tror att det vi människor ser till att ha mindre av är: tid. Har sagt det innan och påstår det åter, tid är samhällets bristvara trots att vi använder oss av produkter som skall göra att vi vinner just … tid.

Den ekvationen verkar vi inte ha riktigt förstått då vi har mindre av den. Vi kanske fokuserar fel eller så har något hänt i samhället som gör att vi får mindre av det vi skulle vilja ha mest av.

Idag träffades vi kl. 8 för att fota åtminstone något av allt det som kom igår men vi hann inte mycket då vi har en butik att öppna kl. 10 och man kan inte riktigt fota sig själv för en webshop =) Det fungerar för instagram som i det här fallet =)
IMG_0698
Både linnet och jeansen finns på vår webshop: HÄR jeansen från Please och HÄR linnet från engelska Religion.
DSC_0097
Idag är vi lite jäktade och vi måste komma på ett sätt att få tid … Kan du hemligheten säg till snälla <3

Någon läsare har frågat om vad jag tyckte om brun utan sol produkterna som jag skrev om igå och som ni kanske ser av bilderna ser det riktigt naturligt ut. Älskar dem och med den vanten från samma märke får man en jämn touch utan att händerna blir bruna på insidan. Verkligen värd att testa för solarium är inte det bästa alternativet i min ålder.

Produkterna är även ursnygga att titta på men så är jag den som älskar kombinationen vitt/guld <3
DSC_0418
Denna brun utan sol från Hollywood märket James Read som jag tog på mig igår och som verkligen har givit mig färg utan att se orange ut (för det ogillar) kommer från www.eleven.se Du lär inte bli missnöjd för är ni som mig så är det rätt så skönt att känna att man har lite färg dygnet runt. På samma sida har jag även beställt en Alla Hjärtans Dag present till min lilla … Tror att hon blir glad =)
IMG_0636
Som ni ser är det stor variation på vissa bilder, jag KAN byta sida =)
IMG_0706
Här en 20 minuters lunch med bästa Fazli.

Då den här killen vet en hel del om mig och om vissa tokigheter berättade jag för honom, med glimten i ögat, att ”Jag skulle tom. kunna tänka mig att blogga om det”… Hans svar var tydlig ”Gör INTE det” och så fortsatte jag med ”men Samantha Jones gillade man ” och så fortsatte han ”Michela, Samantha är en påhittad figur, en film.” Hahaha! Ni skulle bara höra orden/tankarna/erfarenheterna som delas mellan dessa två personer som är nog allt annat än ”ordinary” gällande vissa saker som hör privatlivet till =)

IMG_0725
Majssoppa åt vi och så himmelskt god den var !!!

Då My, Jessica och jag kör ”utan socker” så är min fråga om brödet är rostad ser den mörk ut. Nyttigare då? =)
DSC_0109
Just My skickade blomster leverans idag i form av vackra liljor <3
DSC_0113
DSC_0115
Jessica skickade nämligen till My en gång en bild på en växt vi hade i butiken. Svamp hade börjat växa i den som ett bevis på våra ”gröna fingrar” =)
IMG_0730
Tack för att du förstår hur dåliga vi är gällande vissa saker =)
Nu skall jag printa ut adresslappar och fixa lite i butiken <3

VINNAREN på tävlingen om vilken region Bologna ligger i är HELEN LINDHOLM. Maila mig din adress så ser jag till att din vinst kommer till dig… GRATTIS!
Kram så länge …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *