Längd … spelar roll … =)

Efter att ha vaknat, gått ut med Knut och fixat lite god söndagsfrukost till min dotter kom Jessica vid 10. Vi gick till butiken för att skriva ut senaste ordrar och packade ner dem. Sedan gick vi hem med några nyheter från Valerie som anlände till butiken just igår.

Valerie är ett svenskt favorit märke vilket gör mig nog inte unik i detta uttalande. Hon har nämligen vunnit Guldknappen som är ett bevis på hur uppskattad hon är som designer.

Se denna fantastiska klänning i en vacker spets och i en underbar färg som korall är. Den finns även som top och den kommer vi att fota inom några dagar. HÄR finner du klänningen i vår webshop
DSC_0306DSC_0288
Sa till Jessica när jag tittade på bilderna att jag såg lite för ledsen ut men hennes svar fick mig att le ”Vad f-n, vi är ju lite ledsna för mycket, vad skall man begära?” Nej, precis … Vad skall man begära =)? Ett leende är dock lite mer säljande men när solen tittar fram igen, fåglarna kvittrar, lånen på banken har någon okänd person betalat åt mig och jag har vunnit på Lotto (utan att ens spela) DÅ kommer jag att le =)

Apropå längd … Vissa säger att längd inte spelar någon roll vilket jag tycker är en ren lögn … Även idag visar det sig att längd spelar roll för min kollega fick ta på sig mina högklackade sommar skor för att komma upp lite medan hon fotade mig i mitt vardagsrum. This is a photographer hard true =)

Jessica behind the scene =)
DSC_0300
Vi fotade även detta vackra linne från Valerie och efter det blev vi klara med dagens fotning …
DSC_0346
DSC_0345
På torsdag skall jag en snabbis till Stockholm för att göra inköp på Just R (mina jeans) på just torsdagen och på fredag på Valerie.

Idag var Nicole och jag bjudna på lunch hos mamma. Då jag ogillar att laga mat är jag alltid tacksam för sådana bjudningar när jag har min lilla …
DSC_0405
DSC_0406
Så här ser det ut hos mamma. Annorlunda och helt klart personligt … =)
DSC_0403
Sista socker dagen idag nämligen.

Nu har nämligen My (vars blog du finner HÄR), Jessica och jag LOVAT att inte äta socker på 30 dagar!!!

Jag vet att ni har hört något liknande tidigare men nu är vi tre som har bestämt detta och ibland är det lättare när det blir någon slags ”bevisa att även jag klarar det” grej av det hela. Sanningen är att jag har klarat det vid något tillfälle tidigare och tyckte inte ens att det var jobbigt då så det handlar om att bestämma sig helt enkelt hur tråkigt det än låter för ja, jag erkänner att det låter och är tråkigt =) Får helt enkelt hitta ”sockerkickarna” i annat och jag tror redan var jag kan finna dem …

Nu skall jag ladda upp några varor till i webshopen och så skall jag och Nicole städa lite … eller så blir det bara jag som gör det och hon lovar att hon gör sitt … imorgon =)

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Längd … spelar roll … =)

  1. Hej

    Snygg klänning….längtar till sommaren när jag såg den…Du och Jessica är roliga…Välkommen till Stockholm
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *