Lördag kväll med jobb, mys och samtal …

Medan Nicole har tittat på sin serie sittandes bredvid mig i soffan så har jag passat på att jobba i över 2 timmar då tidigare idag gick det inte att ladda upp bilder i webshopen. Fick dock ett sms om att det nu var fritt fram så jag kunde inte låta bli.

Lätt att hamna efter annars när så många varor är på väg in och då det kommer dagligen nyheter. När jag dock var klar med 10 nya varor så kunde jag njuta av lite thé
IMG_0631
för att sedan förflytta oss till sängen.

Nicole har tagit fram sina stickor och njuter av handarbete, något jag är glad att hon gillar men som hon dock inte har fått från mig då jag är helt ointresserad. Väldigt glad dock att hon njuter av det för det är säkert avkopplande att se något ta form tack vore sina kunskaper och sin tålamod. Minns fortfarande när jag var i hennes ålder och skulle sticka ett halsduk till min katt, DET var allt annat än avkopplande och den formen på den var allt annat än rak =) Tur att min lilla är så mycket bättre <3
IMG_0659
Pratade även i telefon med min väninna My som har länkat i sin blog till butiken. Läs HÄR för att komma till hennes blog. Sjukt roliga samtal i allt ”elände” med stor igenkänning …

Nu är det dags att släcka ljuset och sova, godnatt <3

2 thoughts on “Lördag kväll med jobb, mys och samtal …

  1. Hej

    Ohh, vad mycket fint ni har fått in i webbshopen, jag ser nu de gröna pleasebyxorna…toppen du har till byxorna den stickade grönaktig har ni den i butiken så jag kan ringa och köpa den ? Är de Ester Elenora?
    Ha en fin söndag
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *