Please 3B Chocolate

Sitter här på kontoret i butiken och skulle uppdatera webshopen med bland annat snygga Please i färgen chocolate men inga bilder går och ladda upp!!! Har provat från två olika datorer med två olika nätverk så ni får ha tålamod, de kommer …

Här har ni dock kort på just en av bilderna som skulle ha kommit ut idag och vill ni hittar ni just denna byxa HÄR.
DSC_0263
Lite lätt högfärdig på bild men det var jag inte när jag låg på golvet i köket och skrattade så mycket att … =)

Skulle nämligen fota Jessica med en av våra nya jeans och då hon ville ha lite mer ”put” på bakdelen hämtade jag mina ”gamla silikonbröst” … Lovar att den putade lite väl mycket och jag kunde verkligen inte hålla mig från tårar av skratt … Brasilianska rumpor var nada jämfört med hennes =)

Minns även en gång när en vän ville se dem och lämnade dem på soffan för att inse en stund senare att endast en låg där. Min vän såg att Knut lekte med en av dem och kommentaren blev ”Michela, vad skall vi göra om Knut blir sjuk och vi måste åka till veterinären? Vad skall vi svara på frågan om han har fått i sig något? Din gamla silikon bröst?” … Insåg, att veterinären hade fått ett märkligt svar. Som min vän sa vid det tillfälle ”Sådant här kan hända bara hos dig” och jag kan inte annat än att hålla med =)

Dagen startade alltså med att ta några bilder och vi får se när teknikerna fixar till ”problemet” så att jag kan ladda upp med några nya nyheter …

Den här toppen från Valerie har jag väntat på, 2099:- och den kan du köpa HÄR.
DSC_0323
Idag hade jag hunnit kamma håret och sätta på mig lite läppglans  som är köpt HÄR på www.eleven.se =) DET händer inte ofta att jag gör …
DSC_0385
Snart skall lillan och jag ha filmkväll här hemma med movie & Ben&Jerry glass =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *