Lovar tips på …

Alla hjärtans dag närmar sig och butikerna fylls med tips på nallar som håller hjärtan med texten ”Jag älskar dig”, chokladpraliner blir hjärtformade, rosorna något rödare och smycken och annat är redo för att göra någon glad som en symbol för orden och känslorna om kärlek.

Jag tycker att Alla Hjärtans dag är en gullig dag då jag älskar hjärtan i alla dess olika former och konstellationer och även om jag inte alltid tror på livslång kärlek mellan man och kvinna tror jag på kärlek och jag tror att den  kan yttra sig i många olika former.

Vad är egentligen kärlek? Varför är målet om kärlek så viktigt för majorieten av oss människor? Jag har så klart inte svaret men tror mig vara en någorlunda ”utstickere” i den här frågan då jag kanske inte har samma mål i detta som de flesta andra. Jag letar inte efter den berömda ”Drömprinsen” och jag väntar inte på honom.

Ibland får jag frågor av er läsare angående mitt kärleksliv men den är rätt så privat då jag träffar ”ingen speciell”, eller fel, jag har turen att träffa många ”speciella” och fantastiska människor som ”berikar” mig på många olika sätt. Jag dejtar inte ofta men jag gör det och jag dejtar 99% utanför Borås då staden är liten och jag gillar att hålla vissa saker som de bör vara, ”privata”.

Visst skulle jag ibland vilja berätta om vilka spännande möten och vilka både snygga och trevliga män/killar som finns därute för er som vill hitta ”Han” men gör inte det därför jag har gjort det valet. Till er som känner sig ensamma tänk på att ni måste verkligen älska först er själva innan någon annan får det.

Dejta, ha roligt och tänk på att det här livet kan levas bara en gång tills motsatsen är bevisad så njut av singellivet och allt underbart som det faktiskt innebär oavsett ålder.

Jag menar det verkligen från <3 och till er som har funnit kärleken kommer snart tips på presenter då vi gärna vill så klart ge något på Alla Hjärtans Dag.

Självklart har vi kanske mer presenter till henne men jag skall göra mitt yttersta för att finna mysiga tips för henne och för honom …

Har du själv några tips kommentera gärna med dem för jag tror att många vill gärna få lite idéer och alltid trevligt om ni även kan hjälpa varandra med inspiration.
valentines-gifts1

3 thoughts on “Lovar tips på …

  1. Jag hittade en röd spetsnegligé som var otroligt romantisk via Nelly.com (ursäkta om jag marknadsför en annan butik). Jag brukar duka med finporslinet till frukost med stora röda rosor och massa ljus tända. Ha en riktig brakfrukost med efterrätt i form av hjärtbakelse. Jag kör alltid inom med en till min mamma också.
    Är jag ensam (då min sambo jobbar som resemontör och ibland är på resande fot) gör jag de lilla extra till mig själv. Beställer mat och tänder massa ljus äter ngt sött till efterrätt och bara myser. Man behöver inte ha sällskap av en partner för att fira alla hjärtans dag. Man kan fira med sig själv och visa kärlek till sig själv genom att ta hand om sig själv och unna sig ngt extra.

    1. Skicka gärna länk till ditt köp (även om den kommer från en annan butik =) Jag älskar andra butiker även om jag har en egen … Så länge de inte säljer samma märke som vi gör är det ok =)
      Skall nog ha en riktig mysig Alla <3 dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *