www.thelittleshowroom.se

Nu är det alltså dags för lanseringen av vår webshop samtidigt som vi skall om en timma ha en liten invigning här i den nya butiken … Ja, jäkt och lite stress men man känner sig levande efter 3 timmars sömn =)

HÄR finns webshopen <3

För tillfället har lite av vårens och sommarens nyheter kommit men välkommen att titta runt bland de märken som finns redan nu. Happiness, Please, Just R, Ester Elenora, Love Forever … Imorgon skall flera kläder laddas upp så titta och ge konstruktiv kritik och tänk att vi bara kommer att bli bättre …

Nu skall jag dock ta hand om invigningen här med bubbel, rosa goodiebags, snittar och underbara blommor som strömmar in <3

Kram och hoppas ni gillar att vi nu finns som en webshop för vi är väldigt glada för detta … Den här t-shirten finns så klart att handla online under överdelar. Pris: 429:- och som du märker så medför en stor byst att händerna hamnar lite ovanför =)
DSC_0116

71
Jeansen på bilden är från italienska Just R. Har en storlek 42 på bild (S) så utgå från det när du tänker ut din storlek. Är 169 och väger 64 =)

Nu INVIGNING!

12 thoughts on “www.thelittleshowroom.se

 1. Hej

  Grattis till dej och Jessica, webbshopen är så fin och utav butiken jag sett…Hoppas kvällen med invigningen blir skoj…Härlig med blommor…Jag undrar en sak… jag tänkte beställa de gröna pleasebyxorna men ser dom inte….är de slut kanske?
  Kram Nettan

  1. Nettan, dessvärre verkar det som om dom inte kommer ha samma sortiment i webbutiken som den fysiska butiken.

 2. Vad fin den var hemsidan och jättefina bilder. Jag gillar er stil och tycker inte alls att bilderna vart sämre för att de inte är den ”perfekta” stylingen och miljön. Jag gillar att det är mänskliga bilder i vardagsmiljö. På många hemsidor är det så fruktansvärt mycket ljussättning mm så klädesplaggen ser helt annorlunda ut på bilder än vad de ser ut när man får hem dem i brevlådan.
  Jag har iallafall lagt till er shop som favoriter.

  Ni inspirerar verkligen mig som har som dröm att driva eget….Lycka till med allt!!!

 3. Grattis! Förstår att det känns bra :) Butiken verkar jättefin och web-shopen toppen också :) Lycka till nu! Kram Kicki

 4. Hej

  Grattis till er fina butik. Älskar era kläder inredning & bilder. Köp gärna hem lite snygga coola jeans & tshirts till oss lite större tjejer. Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *