Invigning av The Little Showroom (del 1)

Får dela upp kvällens inlägg i två delar då jag vill inte hoppa över allt för mycket om denna mysiga kväll som blev en mycket trevlig sådan <3

Först & främst får jag erkänna att ha invigning precis samma kväll som webshopen lanseras är kanske inte det bästa då jag ville sitta framför datorn och titta vad som hände så vid 18, 30 minuter före första gästerna skulle komma ropade jag ”Jessica, vi har fått våra första ordrar!!!”

Det kändes verkligen stort och surrealistiskt att ÄNTLIGEN hade vi kommit till ”skott” som man säger =) här i Norden … äntligen var vi ute online med vår egna lilla webshop framtagen av Workbox och med mestadels personliga kort tagna av oss eller med oss. Innan gästerna kom skalade vi för att vi var där vi var … trots allt …

Duktiga väninnan Foroogh på Chic Lady hade sminkat oss då vi är dåliga på sådant …
IMG_0597
Fick dock lämna ordrar och datorn för att fixa till det sista innan invigning. Som tur är var min dotter Nicole och kompisen Agnes i butiken för att hjälpa till med goodiebags. De fixade med glädje alla påsarna så att våra gäster kunde få var sin …
DSC_0182
Vad de innehöll kommer i del 2 imorgon <3
DSC_0183
Nicole & Agnes, kvällens hjälpredare … Tack för att ni hjälpte till med allt <3
DSC_0179
Nima som är en av ägarna av vår välbesökta Kafé Viskan kom med The Red Carpet som vi fick låna för kvällen. Vi gissar att det är stadens längsta =)

Tusen tack Nima för detta och tusen tack för den fina flaskan som Jess & jag skall njuta av ngn kväll.
DSC_0192
DSC_0193
Till det rosa bubbel vi hade köpt serverades underbara goda snittar från Kafé Viskan  Deras frukostbuffé är något vi unnar oss ibland för vi älskar att plocka till oss och sitta och njuta av en skön morgonstund innan allt börjar. Snittarna gjorde succé och de var precis lagom för en sådan här kväll <3 Underbart att kunna få beställa i de lägen då man ej hinner eller ej kan. DSC_0196
DSC_0188
DSC_0195
Jag förberedde lite rosé i den underbara stickade tröjan från Ester Elenora som du finner HÄR
DSC_0199
Jessicas tröja kommer i webshopen inom 3 dagar men du finner den redan nu i rosa genom att klicka HÄR.
DSC_0201
Mer imorgon för nu är det dags att lägga sig. Imorgon skall Jessica och jag börja kl. 8 för att ta hand om våra första ordrar <3 Vi lägger oss nog båda tacksamma för denna kväll och för alla snälla människor som finns, synd att vi ibland glömmer det … Godnatt <3

 

 

 

 

15 thoughts on “Invigning av The Little Showroom (del 1)

 1. God morgon Michela,

  Åh vad mysigt ni har det :). Önskar sååå att man kunde varit där på invigningen. Väntar med spänning på hur ni fyller på er webshop :). Har varit inne och spanat :). Där kommer jag att trivas. Jätte fin websida.
  Lycka till med allt!
  Kanske ses vi om/när jag besöker affären!
  Kramar <3

 2. Bästa Michela! Nu kikade jag in för att lägga min order på Jeansen,men ser att de är slut i Lager! Kikar in på nytt kanske ser jag Fel? Trevlig Helg Med vänlig Hälsning Eva Sletteberg

 3. Hej

  Härligt med era döttrar…Vad fina påsar med loggan på…Tack för svaret om pleasebrallorna…Jag hoppas jag får ringa till er.. ( ja menar även att de finns webshop)…Ni ser så lyckliga ut och de ska ni vara…Grattis till er…Butiken ser så fin ut..
  Trevlig helg
  Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *