8 hours left …

Klockan är snart 2 och jag har precis kommit hem. Först vid 23 satte vi oss i butiken för att äta lite mat …
DSC_0089
Då jag gillar inte ost (luktar illa och smakar därefter enligt mig =) så åkte Martin till ett visst mindre hälsosamt ställe och köpte sådant som är gott att äta ibland …

Alla kläder som inte skall komma upp på webshopen och som har hunnit komma hänger nu i butiken. Mängder med coola t-shirtar från Happiness borde komma inom ett par dagar men än så länge är det en liten mer romantisk touch på kläderna i butikerna men visst har vi även coola italienska t-shirtar och urläckra denim från Miss Me och Please. Italienska Just R är också på G så mycket skall komma nu kommande veckor.

DSC_0064

DSC_0069

DSC_0067
Imorgon skall jag fota på riktigt hela butiken men det blev lite för mörkt med tanke på att vi har täckt igen fönstren också. Imorgon släpps dock ljuset igen så att denna mysiga lokal får börja leva igen…

Som sagt, vår inredning har packats och skickas inom ett par dagar så man får kanske inte den riktiga känslan än som är meningen men vi är lite ”sådana”. Ibland blir det inte som planerat men vi kör på ändå. Än så länge har vi inte ens fått en babs maskin så vill det illa så får endast kontant betalning gälla imorgon, ifall vi får kunder dock =) Det mesta löser sig och det är en insikt jag delar med andra.

För oss har dessa senaste 3 åren inneburit mycket stress och på bara 2 månader har vi gått igenom en massa olika känslor och stressande situationer så trots att allt är inte klart, trots att alla varor inte har hunnit komma och trots att kassarna med loggan får vänta i ett par veckor, trots alla trots så är vi nu där vi ville vara och det är för oss viktigare än perfektion.

Allt kommer att komma och butiken kommer att bli snyggare för varje vecka men när vi gick hem inatt så kändes det som att alla har verkligen jobbat så otroligt hårt för att åstadkomma denna mysiga butik som går under namnet The Little Showroom. Vi kände oss väldigt nöjda och så hoppas vi imorgon att de flesta andra detaljer löser sig på vägen.

DSC_0082
Mitt hem saknar dock sitt läckra bord i vardagsrum … =( men jag hoppas att min nya kommer inom en vecka … =)
DSC_0105
Även min vackra vita lampa från Kamelo skall få följa med till butiken och få vara där i en vecka tills leveransen från just Kamelo hinner komma så att jag får ta hem den igen.
DSC_0098
Kassaskåpet skall målas om nu så att vi får pryda den med allt imorgon bitti och likaså skyltfönstren som har målats nu vid 1 av Martins pappa Stefan.

Många detaljer är kvar men det är det som är det underbara med livet … It s a journey och det är precis så det skall vara <3 på gott och ont …

Godnatt …

15 thoughts on “8 hours left …

 1. Lycka till idag!!! Synd man bor i Skåne och inte i Borås för då hade jag hängt på låset!!! Ser fram emot webbshoppen!!!

 2. Åh vad jag fick en härlig känsla när jag läste ditt inlägg.. ni är så söta med er lilla butik. Fick mig ett skratt när jag såg dina prydnadssaker på mattan..:-)
  Allt kommer att lösa sig såklart, jag fick också vänta på babsmaskinen, men kunderna fann sig bara det finns en bankomat i närheten.
  Hoppas nu att det kommer en massa folk o handlar. Varor kommer ju vartefter..
  Ha en härlig dag, och fira lite också..
  Kram

 3. Lycka till med webbburiken … Var inne en liten sväng i dag i butiken den är så mysigt och fräsch …. Kram Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *