Rom byggdes inte på en dag … =)

Igår kl. 23 kom vi fram till att kassan inte var registrerad på vårt nya bolag vilket självklart hade betytt att vi inte hade kunnat sälja något då org.nr. måste stämma.

Efter ngt sms med bästa Roger på Sharp Center så var problemet löst. Idag vid 9.15 kom han till butiken och registrerade om den så vi kunde öppna och ta betalt. Babs maskinen anlände vid 11 så även det löste sig. Ibland faller pussel bitarna på plats vilket är skönt men nu är vi istället lite ”jäktade” för Klarna har inte fått in brevet med vissa uppgifter de behöver för att sätta igång sin tjänst på vår webshop.

Nu har allt mailats för att vinna tid så håll tummarna att vi den 30 eller 31/1 kan sätta igång med den. Tills vidare har du alltid möjligheten att ringa in din beställning (som förr) på vårt nya tel.nr. 033-255151.

Buketten, våra nya grannar välkomnade oss med vackra blommor.
DSC_0051
Och så vänner och kunder … Min lilla syster skickade bud med mamma =) Tack Melissa och Matilde, Leonardo (mina syskonbarn) för omtanken. Vill så gärna träffa henne/dem snart igen då livet är inte alltid rättvist …

Mitt råd som säkert min syster instämmer på med tanke på vad hon har gått igenom och går igenom är, välj noga vilken man/kvinna du väljer som far/mor till dina barn då även som skilda kan den personen förpesta ditt liv.

Var extra försiktig där och tro inte alltid på att allt handlar om”kärlek”, tänk till en extra gång. Ibland är det lätt att tro att en känsla är ”kärlek” men är inte. Vi människor blir lätt förblindade och blir lätt kära i kärleken, i känslan att vara det mer i själva personen.

En liten uppmaning om extra eftertanke …

Lovar att fota det mesta från butiken då och då men nätet fungerar inte riktigt så bra så Veronica från 3G skall komma och titta på detta imorgon. Kan inte ha en webshop där det tar 20 minuter att ladda upp en bild så som tur är skall detta undersökas innan lansering.

Butiken är inte klar för jag saknar den afrikanska känslan som den skall ha. Idag studerade jag lite butiken och vi har kommit fram till att en tapet skall sättas upp bakom disken då den väggen är alldeles för vit. Känslan är av en walkin closet vilket är ok men det skall ändå vara läckert men just nu är mest gulligt. Detaljerna kommer när man börjar bli klar så att man kan få känna dem, studera dem och sakta men säkert blir man säkrare i sina önskemål. Om inte annat om man inte är van … =)

Rom byggdes således inte på en dag heller …

Ordern på inredningen vi trodde vi skulle ha fått förra veckan har packats först nu och förväntas komma i veckan. Då kommer fler detaljer som ”gör butiken” vilket kommer att göra en skillnad…

DSC_0073
Please och t-shirt.
DSC_0054
Vi gillar att butiken är liten och våra tjejer älskar den! De gillar självklart mer den känslan som är nu än den som var tidigare. Att kunna få vara med mamma på jobbet är inte fel heller. Här Jessica och Millie… <3DSC_0086Min egna dotter Nicole tittade in med två tjej kompisar och alla var mycket ”WOW” =)

Roligt att våra barn gillar och att de nu kan gå ner till kontoret, sitta och måla, läsa, titta på film är en sådan lyx. Sakta men säkert kommer vi alla att bo in oss även om det fortfarande finns någon som har en liten rastlös själ i denna flytt.

Det är min hund Knut som inte riktigt trivs än. Han tycker nog att trapporna är jobbiga då han inte riktigt har koll på hela butiken. Han fann sig dock lite mer när vi la en filt under det bordet som pryder nu butiken och som var fram till igår mitt vardagsrumsbord. Där under la han sig och sov en liten stund … =)
DSC_0088Idag hann jag gå och fixa naglarna på Salong Chic Lady hos bästa Foroogh och imorgon är det Jessicas tur. Tror att jag kommer att somna tidigt ikväll för att kanske vakna någorlunda utvilad mitt i natten …
DSC_0094
Imorgon kommer en leverans med coola t-shirtar från Italien så kort kommer på dessa …

Kudden ser väldigt inbjudande ut just nu …

 

 

 

6 thoughts on “Rom byggdes inte på en dag … =)

 1. Hejja hejja! Så stolta ni ska vara över er själva, detta har ni kämpat och byggt upp själva! Åh, de är min dröm att få arbeta med ngt eget också. De va jag som mejlade dig om alla frågor om att starta eget. Jag väntar ivrigt över svar men har såklart full förståelse att de inte blir förrän allt har lagt sig för dig med nya butiken osv.

  Grattis iallafall och jag önskar er all lycka till. Så fort jag får jobb och lön igen ska jag sponsra er och handla, mitt sikte är på ett par please-jeans men just nu har jag inte råd :)

  1. Vad gullig du är och kan du snälla skicka frågorna igen för det är många mail och lättare om du skickar åter … Ja, mycket just nu men skall försöka besvara dem om du sänder dem igen =)
   Tack <3

 2. Nu är det nära!! Ska gå in och kika sen hur websidan blev :-)

  Lycka till nu tjejer, hoppas det blir en dundersuccé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *