15 hours left …

Nu börjar det dra sig mot öppningen av vår nya butik The Little Showroom här i lilla Borås. Så här ser det ut precis nu så ni förstår att mycket är kvar att göra innan vi får gå till våra respektive sängar och sova innan morgondagens öppning.
DSC_1001
Som tur är kommer många nya varor näst kommande två veckor så att vi kan fylla på vår lilla butik med walkin closet känsla … Be oss/mig dock inte ta ner något som är längst upp för jag är höjdrädd =)

Har hållit mig på nedre våning så att Martin och hans pappa har kunnat jobba fritt. Datorn är på plats tack och lov för hur skulle jag klara mig utan den? Webshopen har nu närmare 30 varor och 10 till skall in före premiärdagen. Ikväll skall vi även ta till butiken allt som har fått stå i min dotters rum, vi har haft ett litet lager där så skönt att bli av med det snart och så skall mitt vackra vardagsrumsbord lämna min lägenhet för att istället flytta in här … Tom lägenhet snart …

Skrivbordet skall sprayas så att den är silvrig innan torsdag, mitt önskemål … =) Kommer att bli ursnygg till tapeterna bakom mig som föreställer orm skinn för att ni kanske börjar ana att vi gillar exotiska djur?
DSC_0057
Vi har köpt rosor på Buketten så att jag kan njuta av dem ifall att jag inte får några ”privat”. Tycker att dessa är så otroligt vackra <3
DSC_0972
Om en stund skall vi ha lite pic-nic här i butiken, lite mys mitt i allt … Ostbricka vill de andra ha men då jag ogillar ost så får jag ta något annat =)

Apropå något helt annat har ni önskat er något någon gång och insett att man kanske får just det? Det kan hända att jag skall få uppleva något annorlunda men många saker som måste stämma innan dess, så många ? innan och inget jag kommer att blogga om för vissa saker går under benämningen ”privat”, så mystisk man kan låta … =) eller hur?

Nej, nu skall jackan på för nu skall vi flytta möbler här i lilla The Little Showroom och även om jag skrev i tidigare inlägg om att man skall använda sina pengar till upplevelser så önskar jag nu att ni använder dem till konsumtion hos oss då vi är i behov av intäkter efter 3 veckor utan sådana … =(

Självklart kan du även köpa presentkort hos oss …

Önskar er en trevlig kväll från Västerlånggatan <3 Ett nytt kapitel will be written now och vi hoppas på att denna bebis som är vår butik kommer att försörja sina mammor =)

Kram <3

 

 

6 thoughts on “15 hours left …

 1. Hej

  Ohh vad skoj det hade varit att va vid öppningen hos er imorrn…*** Jag önskar dej och Jessica jätte lycka till *** Vad spännande det låter om din ” önskan ” hoppas vi får reda på sen nångång vad de är…
  Kram Nettan

 2. Hej!
  Så fint det ser ut från de små glimtar du bjudit på från The little showroom! Det kommer med all säkerhet bli en fantastisk butik. Stort lycka till med öppningen imorgon och även med webbshoppen givetvis.

  Du/ ni är så fina som modeller, sluta inte med det. Det är så inspirerande att titta och läsa om era vackra kläder, möbler, stilar och idéer. Tack för det! :)

  Kram
  Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *