Sneak pics …

Kan fortfarande inte förstå hur vi kan öppna på måndag med tanke på hur det ser ut idag men det är några timmar kvar innan midnatt och söndagen innehåller ändå några timmar …

En litten bild från butiken =)
DSC_0938
Men jag gick ner för trappan för att prismärka 160 par Please byxor och för att sortera dem efter vilka som skall tillhöra butiken och vilka webshopen. Jessica primärkte leveransen som kom igår från EsterElenora.
DSC_0939
Först nu när vissa saker är på plats vet man hur man vill att det skall se ut så min önskan om att spraya kontorsbordet i silver sågs nog med inte allt för nöjda ögon men fy den som ger sig =), den skall vara i silver för det kommer att vara det där pricken över iet till den tapeten som finns där nere.

På Buketten, våra nya grannar såg jag rosor som jag bara ville ha … De hade ju varit så fina hemma hos mig eller nere på kontoret i butiken =)
DSC_0930
DSC_0931
DSC_0927Vi gick till Mariella Inredningar och där handlade vi en urläcker lampa till provrummet, 379:- om du är sugen på en ursnygg lampa med  läcker belysning. Självklart går den i guld…DSC_0935Efter en fantastisk god sallad som Ulrica bjöd på med hembakat bröd så bestämde vi oss för att fota de nya Please i färgen grön.DSC_0932Så snygga!!! Tyvärr var det alldeles för kallt och alldeles för mycket rörelse utanför butiken så det gick inte … =(DSC_0943Som tur är kom vackra Isabelle så hon fick följa med hem till mig för att bli fotad framför min vägg i vardagsrummet =)

22 år och allt satt så himla snyggt på henne … men det bästa med dessa kläder från Ester Elenora är just storlekarna som är väldigt ”snälla” i och med att de är one size och därför lite oversize.
DSC_1014
Det gick väldigt fort att fota när man har någon som är ung och som blir snygg på direkten så nu säger även jag upp mig =))) Vet inte hur gamla ni är som läser men jag kunde inte låta bli att tänka att det skilde just 20 år mellan oss … Inte konstigt att man inte har samma förutsättningar =)

Tror dock att i en webshop är det trevligt om man kan ha ”modeller” i olika åldrar för identifieringens skull så väldigt glad att Isabelle ställde upp på dagens fotografering. Kläder har precis börjat komma in så allt som hinns med att fota och laddas upp är ett jobb mindre senare.

Tittar dock på högen med kläder som vi har fotat idag och känner mig redan trött utan att ens ha börjat jobba med det … Tror helt enkelt att jag ”tvingas” gå ner och köpa lite choklad/godis för att stå ut med att jobba några timmar denna lördag kväll men egentligen borde jag avstå med tanke på att snart är det den 6/2 och något i min ”bucket list” skall då strykas med en ”done” =)

Önskar er en mysig lördag kväll, nu skall jag ringa först min dotter och önska henne samma sak <3

16 thoughts on “Sneak pics …

 1. Du kan inte säga upp dig!! Du visar upp kläderna på ett väldigt inspirerande sätt, man får köplust. Så även Jessica! Tyvärr får man inte samma känsla av mycket söta och fina Isabelle. Tror nog mest på er ursprungside med personlig touch från er. Längtar efter starten på webbshopen. Stort lycka till önskar jag er.

  1. Isabelle är jättefin och det är roligt med lite variation men imorgon skall Jessica och jag träffas och fota varandra vid 9 tiden så vi säger upp oss bara lite på deltid från modellandet men tycker också att vi skall vara kvar som representanter för +40 kategorin =)

 2. Hej Michela
  Ska bli sjukt spännande att landa in i din webshop, nästa vecka.
  Som de grå PLEASE jeansen du har på dej, köpte jag ett par i Firenze i somras. Letade som en tok, efter en affär och hittade till slut PLEASE jenas i Dixi affären som låg vid tågstationen. Super happy & mkt billigare än här hemma :D Please märket verkar mera ”inne” här än i Firenze.
  Ha en skön fortsättning på kvällen/ kram

  1. Ja, Please är inget märke i Italien därför skrattar jag lite åt att det har blivit en sådan hysteri här i Norden ang. dem men de sitter skönt och så får man snygga ben. Det passar nog den skandinaviska kunden som gillar bekvämlighet … =)

 3. Hej

  Oj oj vilken nice färg på pleasebrallorna…Vill haaaa…Toppen och blusen under är så snyggt oxå…De fick mej längta ännu mer till vår/sommaren…Tack för smygtitten du visar i butiken…Skoj med lite åt gången….Ja rosor är så fint..och vilka färger….Härligt att ni kommer tillbaka och modellar igen…
  Kram Nettan

 4. Jag börjar tro att jag är sista människan som inte äger ett par pleasejeans :)

  Ska bli spännande att se er nya butik!
  Kul med fler modeller även om jag aldrig fattat vad du inte är nöjd med, du är jättefin på alla foton, inte minsta lilla muffintopp där inte ;)

  Men topparna vill jag se på fler modeller så jag får en känsla för hur de sitter över bysten!

  Jobba på :)

  1. Ja, det är nog vanligt idag med ett par Please i garderoben och har man ett par har man oftast fler …
   Nu har jag jobbat klart och skall sova, upp kl.6 imorgon =)

 5. Hej! När öppnar ni er webshop? Jag vill så gärna köpa de där Miss Me jeansen, som du hade på dig häromdagen. Vill så gärna sponsra er när jag vet hur er situation är också.
  Mvh
  Emma

  1. Vad söt du är Emma, så gulligt av dig…. Webshopen öppnar 30-31/1 när allt är klart från Klarna men annars kan du alltid ringa in din beställning tills webshopen är klar … Kram på dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *