Jessica har sagt upp sig som model =( …

Ja, det är faktiskt sant … Idag hände det som inte fick hända, min kollega, min väninna, hon som får ta mina egna humörsvägningar (då jag har ingen man hemma att ta ut dem på), just hon har sagt upp sig. Som tur är dock inte från allt men från modellandet =)

Idag tog vi kort och hon tyckte inte att korten blev bra så nu blir webshopen väldigt mycket blont hår, bröst och läppar (de verkar aldrig gå ner trots att det var 15 månader sedan jag la in juvaderm). Har dock mailat in en blond ung version så efter att jag kommer att fota henne kommer nog jag att säga upp mig =)))

Så lätt kommer dock ingen av oss undan. Självklart skall vi ha variation på människor i vår webshop men Jessica får ställa upp någon gång ibland då personligt är lite av vårt koncept. Vi får nog dock erkänna att det var lättare ”förr” när jag tog med min mobilkamera framför spegeln. Där lär man sig infallsvinkel, ljus och allt det som man själv tyckte såg ok ut på bild … Nu blir det så hårt, så ”på riktigt” …

Någon kommenterade den här bilden på butikens facebook sida med orden ”Barbie?” Var det sarkastiska ord kanske eller menade som en komplimang? My wish att jag kunde se ut som Barbie men jag är 42 år gammal!!!! Ångrar så att vi inte tog in flera av denna denim från italienska Please med 6 knappar för den är sååå cool!!!
DSC_0935
DSC_0940
Visst är de helt fantastiskt snygga? Jag har Small på bild och jag brukar ha Small på de flesta S även om jag skulle trycka i mig i ett par XS. Dessa denim kommer att kosta 1729:- och finns i vår butik The Little Showroom från och med måndag (då vi öppnar) och på kommande webshop i slutet på nästa vecka.

Vi hann fota även detta urläckra linne/top från Love Forever i snake mönster. Pris: 749:-  DSC_0998Vill man ta fram sin mer romantiska och söta sida så har vi även fått in denna tunika/klänning från Love Forever. Visst längtar vi redan efter sommaren nu när vårnyheterna kommer? I do … DSC_1028Imorgon skall Jessica, Ulrica (som är styling ansvarig för butiken) och jag träffas kl. 8 i butiken för att fixa och greja. Idag såg butiksdelen ut som en byggarbetsplats och jag har så svårt att tänka mig att vi skall öppna på måndag men de säger att vi skall och jag har sagt att vi måste så på måndag kl. 10 drar vi ner pappret från fönstren (många nyfikna som vill titta in men inte får) och så slår vi upp dörrarna för att välkomna vår första kund i denna nya butik som kommer att bli vårt nya hem.

Mycker mer myskänsla i och med kontor och lunchrum samt lager och imorgon och på söndag kommer kanske någon smygbild här i bloggen.

Hoppas att ni njuter av en skön fredag kväll <3

6 thoughts on “Jessica har sagt upp sig som model =( …

 1. Fina skarpa bilder! Jag vill till Borås och tokshoppa i butiken nu :-D
  Om ni någon gång önskar en asiatisk modell så ställer jag gärna upp – vore så kul att få bära upp kläder från The Little Showroom!

 2. Hej

  Underbart snygga käder du visar…I Like….Ops men Jessica som är så fin model…vad synd…Då får se oftare dej och du är en fin model me….Jag ställer upp om de skulle behövas… hihi … Oj vad jag är nyfiken hur de kommer se ut…
  Ha en bra kväll Kram Nettan

 3. Hej Michela

  Jag tycker du verkar vara en underbar person med en skön personlighet, men snälla sluta nojja över att du är 42, du nämner det ständigt i nedvärderande ton om dig själv, sluta med det. Jag är 47 fyllda (idag), och jag kan faktiskt säga att det är inte många i 20-30 års åldern som slår min kropp. Jag är vältränad, blond, storbystad och har sexpack på magen och jag skulle aldrig nervärdera mig själv pga min ålder. Åldern är bara en siffra, man är inte äldre än man känner sig, och jag skulle aldrig vilja byta min kropp mot någon 20 åring i världen. Glöm din ålder och lev kvinna, lev.

  Kram Emma

 4. Hej,

  Älskar dina skor/kängor du har på dig…
  Du kanske har skrivit innan var dom kommer ifrån och vad ddom kostar, men måste ha missat det.
  Var har du köpt dom? Har letat i evigheter efter ett par såna.

  Kram från Gbg
  //Alisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *