Irritata …

Ja, ikväll är jag ”irritata” som betyder, logiskt nog, irriterad. Logiskt pga. språket inte pga. att jag borde eller är.

Min telefon har inte fungerat på internetdelning sedan vi hade den i butiken idag och när jag stängde av min mobil för att starta om den som ett sista försök att få igång den chansade jag på att jag hade valt  en viss kod men icke.

Nu kommer jag inte in på min mobil och kan inte göra det jag hade tänkt göra. Koder … Hate them! Hela livet består av koder till det mesta och ibland undrar jag om det inte ”var bättre förr … ” =) I ett samhälle där allt skall förenkla livet för oss tror jag att resultatet blir istället att det blir mer komplicerat.

Vi har mindre tid och vi känner oss mer stressade. Borde inte dessa signaler betyda något för att tänka till och om? En liten tanke på hur konstigt det är när det som skall förenkla för människan egentligen kanske gör henne mer frånvarande och stressande …

Nu tar jag min bok och glömmer bort den här dagen. Att läsa en bok innebär dock ingen kod om man nu inte läser den online. Nej, jag vill känna sidor och dofterna av en riktig bok men så är jag även 42 år =)

Imorgon vaknar jag lugn, tacksam och glad …
523906_10150946506648660_1648530084_n

4 thoughts on “Irritata …

 1. Bra att du påminner om att stanna upp, Michela! Det är så viktigt att känna igen varningssignaler i kroppen innan det är försent.

  1. Måste erkänna att när jag väl har ”givit upp” det där med mobilen så är det rätt så skönt att inte ta emot eller svara på en massa meddelande. Har haft en mycket mysigare kväll med min dotter utan ”teknologins” påverkan och lockande … Kram

 2. Hej Michela.

  Bor i Spanien, men hoppas verkligen kunna handla i er web butik. Om ni inte skickar utomlands sa beställer jag till mina föräldrar adress i Sverige… Ska ni ha paypal?
  Sitter klar framför datorn!!!
  Det kommer att gá sá bra för er!
  kram

  1. Hej!
   Till en början skall vi endast ha Sverige som vår marknad men självklart kan du alltid maila eller ringa in din beställning så fixar vi nog det mesta =)
   Tusen tack för dina ord … <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *