160 par Please jeans/byxor har anlänt …

Öppningen av butiken blir på måndag då hela den ytan som kommer att vara butiken är ”ordnad kaos” =) så vi får be om ursäkt till de som ville komma redan till helgen men på måndag har vi öppet oavsett röra =)

Som tur är börjar varorna komma och nu är det 160 par Please som har nått The Little Showroom. Den här gången har vi valt även den här modellen på Please jeans som verkligen är läcker på ett annorlunda sätt.
DSC_0815
DSC_0821
Vi får dock fota om dem imorgon då det är svårt att se hur läckra de är med konstgjord belysning … Imorgon skall vi leka modeller igen …

Favoriten från Please, med tre synliga knappar och lagom baggy har kommit i denim, i svart, mörk grönt och i denna underbara choklad nyansen som jag tycker var ursnygg tillsammans med Love Forever linnet som också har hunnit komma och skall fotas. Som ni ser var håret inte direkt stylad =( Sådana kort får inte komma på webshopen även om den skall andas ”personligt” =)
IMG_0429
Det är nu man skulle vilja åka till värmen för att fota men vi får nöja oss med Borås vintertid. Korten kan vi dock byta ut i och med ändrade väderförhållanden som tur är … Detta underbara linne kostar 649:- och den 30/1 finns den i vår kommande webshop thelittleshowroom.se

Nu skall jag roa mig med att uppdatera webshopen med ytterligare 8-9 produkter och min helg kommer nog att spenderas med samma syssla …

Min lilla är så söt och vill fixa goodiebags men kassarna har inte kommit än så hon får vänta med att hjälpa till. Vi har redan hunnit få fantastiska gåvor till våra goodiebags så redan nu tack till er alla som hjälper till <3 Alla kommer att uppmärksammas i bloggen och nu kom jag även på att jag måste fixa en blog till nya butiken.

Ja, huvudet snurrar lite får jag nog erkänna … Nu vill jag verkligen flytta in så att jag kan få bort saker hemifrån och då jag kan strukturera upp lagret som skall tillhöra webshopen då det är viktigt att hålla det isär från den som kommer att tillhöra butiken.

Hoppas att vi får snabba rutiner för att hantera logistiken då alla som har webshop påpekar hur jobbigt det är … men misstänker att man fortsätter av en anledning. Fördelarna är större än nackdelarna …

Nu mys med min lilla då hon åker till sin pappa imorgon. Passar på att jobba ikväll när hon har somnat och från imorgon långa dagar då jag har målet att fota och ladda upp med mycket varor innan premiäredagen.

Idag passade jag dock på att gå till Salongen Familjen Sandwall för att färga utväxten då jag kommer knappast att hinna med vissa saker nu … Söta Linn fick uppdraget med hjälp av Liza och det blev hur bra som helst, kallare toner som dock blir något varmare efter någon schamponering … Tack Linn!
DSC_0923
På Familjen Sandwall är nya projekt igång då de bygger nu ett orangeri med hjälp av styling tips från Mariella Inredningar.

Pia som äger Mariella Inredningar tillsammans med dottern Amanda har varit i London då de har fått uppdraget att styla en vacker bostad i centrala London. Så roligt att få ta hand om ett sådant projekt och ett bevis på att de är duktiga på vad de gör. 033-107576 om du behöver få  hjälp med homestylingar av alla dess slag.

Nu dags för mamma & dotter tid <3

 

 

 

 

 

 

14 thoughts on “160 par Please jeans/byxor har anlänt …

 1. Ni hade behövt studio lampor/blixtar för att få fram ett perfekt ljus till era produktbilder. Lycka till med fotograferandet. Ser fram emot er nya butik.

 2. WOW jättesnygga Pleasejeans med sned knäppning!! Hur ser de ut bakifrån? Storleken är den som vanlig Pleasestorlek? Stretchiga? Pris? Många frågor, men de brallorna MÅSTE jag ha..haha =)

  1. Tack för snabbt svar!!! Jag lär hänga på låset när webbshoppen öppnar!!!!

 3. Å längtar att besöka er riktiga butik, härligt att ni finns både på nätet och i Borås. Önskar er all lycka till.

 4. God morgon:-)

  Vill bara säga att inlägget du hade förra fredagen om att ni hade kursat var väldigt fint skrivet och jag hoppas verkligen att allt kommer att ordna sig för er, vilket jag är övertygad om!! För några mer service medvetna affärsinnehavare finns nog inte… Man blir alltid väl mottagen av er både på telefon och i affären!! Nu har jag dessvärre shoppingförbud då vi skall försöka klara oss på bara min lön detta året medans mannen utbildar sig, såå tråkigt:-) !! Och hade jag haft råd så hade jag gärna anlitat dig att inreda hela mitt hem!! Du har en så fantastiskt bra smak vill ha hela ditt hem rätt av:-)!!
  Jag önskar dig/er allt gott med alla era nya projekt, kram Petra

  1. Tack snälla Petra <3
   Shopping förbud är bra att ha ibland för även om jag vill så klart att man skall konsumera hos mig tycker jag också att pengar skall användas till upplevelse och att man skall shoppa smart =)
   Kram

 5. En fundering… du säger att du ska hålla butikens och webshopens varor åtskilda? Innebär det att ni inte kommer ha samma sortiment i båda? Och kan det bli så att varor är slut i webshopen men finns i butiken? Låter som om ni krånglar till livet för er själva i onödan?

  1. Stina, vi måste ha två olika lager för annars finns risken att vi inte hinner ta bort från webshopen ngt som har sålt i butiken och då hinner någon kund från webshopen beställa ngt som inte finns, DET är att krångla till det =)
   Nej, det mesta skall finnas på båda ställen … =)
   Kram och tack för visat intresse …

 6. Du har inte tänkt på omvända situationen? Att ni har saker i butiken som inte blir tillgängliga för webshopens kunder?

  Kolla på integrerade butikssystem, inte så komplicerat som det låter. Då tänker ert kassasystem åt er när det gäller varulager, så kan ni lägga tiden på vettigare saker.jag är förvånad att utvecklaren av er webshop inte tillämpat denna funktionalitet, då det nästsn är standard 2014.

  Obs! Detta är bara konstruktiva förslag.

  Ha en bra dag.

  1. Det förstår jag Stina men det är en kostnadsfråga för tillfället … Den dagen vi har fått lite intäkter så kan vi självklart investera i andra funktioner men inte just nu när vi är glada att vi ens finns <3 Tack för tipset dock …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *