Vi kikade in i smyg … =)

Idag har vi varit lite jäktade kollegan och jag =) Vi träffade på tryckeriet JustNu för att beställa några inbjudningskort för att sedan skiljas åt lite. Inspiration på formatet fick vi av en inbjudan jag själv fick från event företaget Subito igår.

DSC_0764
Just där stannar dock likheterna då vi kommer inte att vara på Grand Hotel i Stockholm och vi har varken någon som leder eller som är någon hemlig artist.

Självklart kan dock både Jessica och jag gå upp på kassadisken och köra några ”roliga historier” från förr =) Olika budget helt enkelt …

Jess fick sköta allt annat som inte är webshopen idag och jag fick 10 minuter förfriskning av Alexander på Workbox angående hur man laddar upp varor för  att sedan sitta med just det. Nu är vi minsann  äntligen på gång med den roliga delen: att börja fylla på webshopen med vårens/sommarens nyheter!
Idag har jag faktiskt laddat upp 11 artiklar och då mestadels t-shirtar och denim. Roligt att se att nu börjar det hända något. Tanken var att öppna webbutiken på fredag men vi har fått alldeles för lite varor då det är bara januari. Som ofta i livet så får man bara en chans och då även om man är en webbutik.
Går man in en gång och hittar inget man kan tänka sig köpa så går man oftast inte in igen så vi vill ju så klart öka chanserna till att ni går in 2-3-4 och kanske ännu fler gånger på vår sida.
DSC_0642Idag hade det kommit dock en massa kläder. 160 par Please i denim och i olika färger samt andra kläder och accessoarer. Ljuvligt …

Även om Martin och Ulrica som hjälper oss med butiken inte ville =) så var vi ”tvungna” att gå in för att se vilka varor som hade kommit in. Vi erkänner också att vi var lite nyfikna =)

Den delen som kommer att vara butiksdelen skall de jobba med sent ikväll/inatt men undervåningen var redan så fräsch jämfört med hur det har sett ut och jag bara älskade det!!! <3 Tack Martin & Ulrica!!!

Tapeten vi har valt är så j—a snygga (ursäkta ordet =) så imorgon skall Jess och jag träffas där för att fota mot den. En läcker bakgrund på de bilderna …

Vi har nämligen bestämt att tills vidare skall endast bottenvåningen vara butiksyta medan hela nedre våning skall bli lager/kontor/fika och lunch rum då vi har verkligen saknat plats till det som sköts utanför butik. Jag kommer mestadels att sitta där nere och Jess däruppe och som hon uttryckte det: då kan jag bara ropa till dig ”sätt på kaffet” =) Vi hittar så klart våra nya kaffe rutiner …

När vi var på Formex mässan köpte vi in lite accessoarer/inredning från ett enda märke, ett sådant som skilde sig från de flesta andra. Dessa notebook fastnade vi för och förutom dessa beställde vi urläckra kuddar och ipad fodral från samma brand för visst är det roligt med ”lite annat” också.

Det här blocket kommer att kosta 129:- och kuddarna i samma mönster 559:-
DSC_0777
Vid lunch kom två underbara säljare hem till mig då vi hade inköp på märket Dry Lake, ett fantastiskt märke som gör ursnygga klänningar till priser som får dig att häpna. 499:-/599:- är det vanligaste och då skall du veta att det är klänningar som du tror kostar så mycket mer då de förmedlar den känslan i form och design.

Jag fastnade för en i svart spets som hade tyngd och som var verkligen dock söt. Ovanligt för att vara mig men kunde inte låta bli att lägga order på den.

Det blev ett inlägg med mycket ”babbel” från min sida men variation förnöjer =)

 

6 thoughts on “Vi kikade in i smyg … =)

 1. Hej

  Jag förstår att ni är nyfikna….Det är jag me…Spännande att få se hur resultatet blir…De är bra och skönt för er att ha ett ställe i butiken där ej kunder är…hihi …Vilket coolt block…
  Kram Nettan

 2. Kan knappt vänta tills ni öppnar webshopen! ;) Bara älskar Miss me jeansen du har på dig i detta inlägget. Kommer ni sälja dem och isf kan man redan nu beställa dem? :)

  ha en fin dag!

  1. På måndag kan du nog ringa in din beställning om du så önskar. Webshopen öppnar den 30/1 =)
   De är verkligen snygga och otroligt sköna att ha på sig då de har mycket stretch i sig … Kram

 3. Super, tack! :) hur är de i storleken, normala eller bör man gå upp el ned en storlek?! vad heter just den modellen och tvätten så jag vet vad jag ska säga när jag ringer! :)

  Tack på förhand! Kram

 4. Hej.
  Vill bara önska er tusen kilo lycka till i samband med er premiär!
  Jag är också intresserad av miss me jeansen du har på dig i bilden.
  Hur mycket elastan- stretch finnes det i dem? Är de raka eller jätte smala nertill?
  Om jag brukar ha storlek 44 så är detta ett par jeans för mig överhuvudtaget?
  Hur mycket kostar dem?

  Ja, som sagt..tusen kilo lycka till med allt!
  Kram Jaana

  1. Tack snälla Jaana, vi behöver all lycka vi kan få faktiskt =)
   Miss Me jeansen kommer att kosta 1199:- och man rekommenderar att gå ner en storlek då de töjer sig som de flesta andra jeansen.
   Jag har storlek 27, är 169 och väger 64 kilon om det säger dig något men ring oss till butiken annars så hjälper vi dig så klart att hitta rätt storlek och ja, stretch innehåller de och de mörka är lägre än de ljusa … Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *